Jak dlouho je normální mít úplně červenou moč po řepě? Měla jsem šťávu z řepy včera odpoledne a ještě dnes večer mám moč úplně červenou 😁 zatím mi to ještě starost nedělá ale říkám si do kdy by to asi mělo zmizet? 😅 jsem v 10tt tak bych nerada zanedbala něco v dojmu že je to furt z řepy 🙈
Záleží kolik té šťávy bylo. Ale do dvou dnů by to mělo být ok.
@guliii tak doufám že to konce víkendu zmizí protože zatím pořád úplně červeno 🙈
Já jím hodně řepy, ale vždy tak maximálně jeden den mám zbarvenou moč. Víc ne . Tohle už mi přijde moc
To už není normální. Červenou moci mám max. 8 - 12 h po konzumaci, pak už běžná barva.
Teď už by měla být moč maximálně růžová. Pokud to po víkendu bude trvat, jdi raději k lékaři. Pij vodu nebo něco kde nejsou barviva, ať to nezkresluje a uvidíš. A dost tekutin ať se případné barvivo vyloučí.
Já mám i dva dny úplně v pohodě🤷
2-3 dny...
Já měla řepu před třemi dny Odpoledne a čůrání jsem měla červené jen ráno následující den . Ráda bych poradila ale nevim sama pak jsem už čůrání měla ok barvu 🤷 tak snad to je ještě z řepy a nic neprechodite. Ale pokud není žádný problém jako řezání, pálení, bolest v podbřišku tak si myslím že by to ještě mohlo být z ní ale raději to hlidejte . A přinejhorším zajděte raději s močí na rozbor.