Ahojky,chtěla jsem vyprat hrací deku ale je naní napsáno neprat.Na krajích je šustíci a tak uvažuji at to nezničím.Jak je čistíte Vy?
Tak já mám na štítku též neprat.Ale jednou jsem to vyzkoušela na 30st.a nic se jí nestalo.Jen je dost velká a nevlezla se mi do pračky,tak mamka má větší tu" prádelnickou" 😅 ,tak aspoň tak.Jinak vyčistit po povrch,když nemáš odvahu jí dát do pračky a nechat vysušit 😖 .A v čistírně jsem se ptala a tam mi říkala,že mi ji vyperou,ale na vlastní odpovědnost,že pokud by se s ní něco stalo,tak za to neručí,hm,tak to jsem odmítla. 🤐
Ja bych to taky zkusila jen v ruce.... 😉
čistím ji zatím houbičkou...až bude potřeba, vyperu ji v ruce.
Dík za rady,jdu to vyprat v ruce 😉
ja jsem ji vyprala i s hrackama
zdenka, ja som kľudne prala v práčke, len vypnem žmýkanie a na 30, alebo dám žmýkanie na minimum
já jí prala taky v pračce a písničky hrála pořád 🙂)
zdenko, já mám taky hrací deku, na které se píše, že se nemá prát. Vyprala jsem ji na 40 stup.a dobrý, vydržela. Chce to vyzkoušet. Je na ní pískací hračka, šustivá místa a vše po vyprání ok.
draga - fakt normálně hraje jo? Proto se právě bojím jí dát dopračky, že by přestala hrát ... 😅
Já ji prát můžu, jen mám problém kdy, je totiž u nás plně využitá a nevím, jestli by přes noc uschla, aby si na ní mohl Karlík zase ráno hrát 😀 😀 😀
já ji vyprala v pračce na 40 i s těma látkovýma hračkama 😅 nic se jí nestalo, jen jsou plastová zrcátka a ty se trošku poškrabala 😔
Ahoj, já ji normálně vyprala na 30 na šetrnější program. A úplně v pohodě. Jen jsem sundala hračky. Deka je jako nová a šustí pořád 😉 .
kači, u nás je taky pořád v běhu 😅 a přes noc a kousek mi uschla 🙂
tak ono tie hracie deky naozaj hrajú doslova??? ja že sa na nich hrajú deti, preto sú hracie 😀
my máme tiež len pískatko a šušťátko
Kili, my tam měli jednu hračku, která vydávala melodii... 🙂 tudíž hrála 😀
ja som to pochopila, len bolo treba nejak napísať, že naozaj hrajú, napr. Jak čistíte hrací2 deky , ale to by asi nikto nepochopil, ani ja 😀
ja ji taky peru na 30 na setrno a pres noc mi uschne
šustění je asi nějakým igelitem, tomu voda neva 😉 nám šustí kytička, píská pískátko, perem na 40
A zrcátko je taky maličko poškrabané, ale to mě nenapadlo, že z pračky 😅
na 40C
prala jsem jí na 40, sundala jsem všechny hračky, odepnula ty dva pruty a vyndala hrací strojek
ahoj dnes jsem ji vzala vysavacem a taky dobry 😉
Taky jsem to tu uz resila na vlastnim tematu a nakonec jsem ji proste vyprala...No a od te doby peru porad...
Uš to taky perem 🙂 na 30 a dobri 🙂 a sem spokojeni 😉
Jak to přejete vi 🙂 ??
A jak perete ten vrsek? Kdyz to date do pracky
ahoj ja ji peru a je to Ok,ale asi ju budes muset dat do cistirny 🙂