Jak často máte sex?

19. bře 2021

Ahoj taková intimní otázka proto jsem anonymní, ale chtěla bych vědět jak často máte s partnerem sex? Popřípadě kolik let jste už spolu ve vztahu? Je možný že chuť na sex úplně přejde? My jsme spolu dva roky a spali jsme spolu ani už nevím kdy naposledy minulý rok někdy 😪

zuzkasim
19. bře 2021

To vás to přešlo nějak brzo, ne? 🙂

blondynka400
19. bře 2021

No být spolu 2 roky a naposledy spolu spát někdy minulý rok mi tedy přijde hodně mimo. Co v takovém vztahu?

cherie24
19. bře 2021

Rok a tak 4x, 5x týdně. Ale i ve vztahu po 3 letech jsme měli sex dost často. Až dokonce několikrát tydně. Nemá nějakou jinou?

amazonkajanik
19. bře 2021

U takových otázek si občas říkám,že škoda,že nelze anonymně odpovědět. Ale přidám se k předchozím odpovědím ...po dvou letech mrtvo?! To my jsme měli intenzitu skoro jako na začátku. Sice to z mé strany bylo nic moc (náročná práce a HA které potlačovalo libido),ale i tak několikrát do týdne. Pokud máte už dítě, tak s ním se to mění, ale i tak. Rok pauza je moc ...

ee.liska
19. bře 2021

Někdy třikrát za den, někdy týden nic. Ale máme tři děti a nejmladší je s námi v posteli 😁😁😁

autor
19. bře 2021

@cherie24 to mě už taky napadlo ale to si nemyslím, on je takovej lenoch že by se na to nezmohl mít milenku, jediný kdy se k něčemu odvážil bylo na začátku vztahu a pak občas. Ale jinak žádná vášeň touha nic takového, může být chlap vážně frigidní🤔?...

autor
19. bře 2021

@amazonkajanik děti bohužel nemáme, možná i to bude ten důvod jeho deprese, před rokem jsme podstoupili 2ivf bez úspěchu. Vážně nevím jestli je to možný jestli může být chlap frigidní 🤔

blondynka400
19. bře 2021

Já nevím, možná jsem mimo. Ale jste spolu 2 roky, sex nikdy nebyl nic moc, před rokem jste podstoupili 2. IVF. A tobě to evidentně nevyhovuje..... Tak je jasné, že dítě ze vzduchu asi nepočnete a a hlavně je otázka, zda to je takto v nefunkčním vztahu vůbec ideální. A to už neřeším, že po roce vztahu mít za sebou 2. IVF je víc než zvláštní....

amazonkajanik
19. bře 2021

Jak padlo,po 2letech podstoupit IVF. My to zkoušeli přirozeně 6let s tím,že bylo několik biochemických a jedno ZT. Měli jsme velkou krizi,v podstatě 2x a ta druhá nás neuvěřitelně stmelila. Vloni jsme oslavili 10let...

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
19. bře 2021

@blondynka400 bohužel ivf jsme nemohli odkládat kvůli zdravotnímu problému, proto jsme do toho ivf šli hodně rychle.

blondynka400
19. bře 2021

A v čem je problém, že hned IVF a ne to zkoušet přirozeně? Možná to sem nepatří, ale dítě přeci budu plánovat s někým, o kom jsem přesvědčena, že jeto ten pravý a vše funguje (to že může být dítě mimo plán a stane se teď neřeším). A sorry, to mi prostě nepřijde jako tvůj případ. A jestli řešíš teď nedostatek sexu, lepší to fakt nikdy nebude.....

autor
19. bře 2021

@blondynka400 problém je bohužel partnerova nemoc a s tím související mizerný spermiogram a to tak mizerný že procento zdravých spermiich nebylo ani celé 1% takže se vybralo a zavedlo pomocí isci jen 5 spermii do vajíček. Ale děkuju vám za názor asi máte pravdu...

veruuu_kubesovic
20. bře 2021

Sex loni? Hmmm to už bych se nejspíš poohlížela jinde...
Pro mě je sex důležitý, kdyz ne, tak aspoň mazlení, ne vždy se s 2 dětmi podaří, ale minimálně 1x týdne být prostě musí...

barulina
20. bře 2021

Tak on ma asi depku z toho spermiogramu. Pro chlapy je toto hodne citlive. Asi by to chtelo mluvit s nim, ne s babama tady, ktere resi spis tve soukromi nez tvou otazku. My jsme spolu necele dva roky a sex je casty, ale ja mela vzdy chlapi, kteri na to byli az moc.

eniripsa
20. bře 2021

My jsme spolu 4 roky a dokud pritel pracoval v cechach tak jsme meli sex tak 5-6x za tyden, od minuleho leta pracuje v Nemeckua domu jezdi jen na vikendy, takze tech 5-6 cisel jsme zvladli behem vikendu😄 Nicmene jsem ted ve ctvrtem mesici a zhruba 3 mesice nemam na sex ani pomysleni, ted se to uz trosku lepsi, ale neni to jak driv😅
Kazdopadne bacha na tu lenost, mamky kolegyne v praci si myslela jak ma lineho manzela, jejich milostny zivot taky nic moc, vysedaval u televize a byl takovy mouchy sezerte si me a ve finale se s ni loni rozvedl kvuli jine babe a to se jeste pak zpetne dozvedela, ze ji pet let podvadel🙈

gracinka7
Autor odpověď smazal
Zobraz
maki90
20. bře 2021

Nechci se tě nějak dotknout, ale nemůže být partner gay?

vikinkav
20. bře 2021

Jsme spolu 16 let, 2 male deti a 3. na ceste, sex nekolikrat tydne, i kdyz ted v tehotenstvi nejak nemam chut 😑 ale snazim se i tak 😊

marcicek84
20. bře 2021

Prijde mi normalni mit sex alespon 1x tydne pokud na to jeden z partneru neni,ale delsi intervaly jsou opravdu divne,to kdyby bylo mimino na svete neby jsi byla tehotna tak bych pochopila tu unavu nebo hormony,ze bys nepotrebovala,ale jinak?Jestli ma depku ze spermia,tak o tom musite mluvit hlavne vy dva...

cherie24
20. bře 2021

Po 2 letech je to opravdu dost brzy, ale jestli má zdravotní problémy a je neplodný, třeba to je psychikou. Že na to nemá chuť a je demotivovaný. Ovšem jde o to jestli by se to dalo řešit a jestli to tobě vyhovuje. Mě by to třeba mrzelo, i když za to on nemůže. Docela mě deprimovala i to, že mě předchozí partnet uspokojit nedokázal a to jsem mu to několikrát ukazovala jak na to, ale nikdy se tím neřídil. Chvíli se to dá, ale celý život takhle ... 🙄

gruyerre
20. bře 2021

Pro některé lidi není sex vůbec důležitý a údajně i tak mohou žít ve šťastném vztahu. Ale musí to tak cítit oba. S tím početím to půjde těžko, když spolu nespíte.

vitezove
20. bře 2021

Doporučila bych vám partnerskou poradnu - psychologickou nebo sexuologickou ještě lépe. Pokud partnera přemluvíš aby tam šel. Kdyby ne, jdi tam sama, i tak ti poradí. Nejspíš se prostě necítí dobře kvůli té neplodnosti a tak už se možná necítí "jak chlap" a nemá ani chuť na sex. Z toho deprese atp. Z toho se ale nejspíš sám nedokáže dostat a byl by vhodný nějaký ten profesionál.

95newmommy2020
20. bře 2021

Jsme spolu 7. Rokem na sex moc nejsem. Vlastně ho nepotrebuju vůbec. Kvůli muži se premuzu, jednou za 14 dni cca. Před tehu jsme měli sex ciste oplodnovaci, takže podle plodnych dni. To mi vyhovovalo nejvíc se přiznám. Každý na to holt není, nevěš hlavu. Není to o tom, že by tě nechtěl, láska se dá vyjádřit i jinak. Pokud se spolu bezne normálně tulíte, a mate projevy náklonnosti. Tak vážně muže být frigidni nebo nemít takovou potřebu. A pak mě napadá jestli třeba nepribral? U manžela se potřeba sexu snižovala vždy s narvanymi kila a zvyšovala s redukci hmotnosti.

lstuchlova
20. bře 2021

Obvykle každý den, jsme spolu skoro 10 let.

autor
20. bře 2021

@95newmommy2020 ahoj děkuji za odpověď 🍀s tou váhou navíc mě to teda vůbec nenapadlo ale něco na tom bude, za poslední rok nevyšel z domu jen samý homeofice zadny pohyb, kamarádi, výlety a má 12kilo nahoře. Ráno vstane v trenýrkách sedne k PC odpoledne vyleze z pokoje a dá si pivo u tv... Jedina aktivita byla cesta do ivf centra a nákup 🤔

autor
20. bře 2021

@maki90 popravdě to mě už taky napadlo, ale to jsem si jistá že ne, ženský se mu líbí i se otočí, a když jsem v posteli začla ho někdy provokavat já hned se vzrušil. Takže v tom si myslím ten hlavní problém nebude

95newmommy2020
20. bře 2021

Tak to bych věřila ze je nedostatkem pohybu a tím pribranim. Na sex to nějakou kondici chce. Asi se rozválel a tělo nemá na tenhle výkon. Nebo spis nechce mít. Třeba si přijde tlustě a nevýkoně. Plus to, že je furt doma a nevyleze paradoxně vyčerpává víc než kdyby denně ubehl 10 km třeba.

zuzkasim
20. bře 2021

Asi budu za divnou, ale myslela jsem, že děti se plodí sexem, ne chvilku po seznámení IVF. Jinak jak tu píšeš o svém partnerovi, přemýšlím, co ti imponuje na chlapovi, který ráno vstane, v trenkách zasedne k PC, k večeru otevře pivko a překulí se k Tv? K čemu by mu to dítě bylo? K čemu jsi mu ty? K čemu je on tobě? Mě to nějak neštymuje, takhle vypadá partnerství, ve kterém se plánuje rodina? Spousta z nás je už rok na tom zasr... HO, ale právě proto se jdu téměř denně odpoledne projít, objevili jsme spoustu pěších cestiček i v okolí, kde žijeme už dlouho a mysleli jsme, že tu vše známe. V létě se normálně cestovat dalo, máme zážitky, udělali jsme si drobné úpravy v bytě, když už tu trávíme tolik času. Co očekáváš, že by se s dítětem změnilo? Chceš takto žít po zbytek svého života? 2 roky nejsou až tak dlouho, aby ses musela uvazovat k chlapovi, se kterým nic nepodnikáte, nespíte spolu a jen kyne. Fakt chceš od života tak málo? Jestli jo, pak je to v pořádku a žádnou radu nemám.

keksik002
20. bře 2021

Jsme spolu skoro 9 let, máme 4leteho syna, manzel dela kratky dlouhy tyden 16tky..takze ve dnech kdy ma volno a syn je ve skolce tak skoro kazdy den :D ted jak je maly doma tak ti nejde tak casto a je fakt ze jsme oba celkem unaveni na nejaky sex. Ale jen o tom to neni 🙂