Ahoj holky, nikde jsem takové téma nenašla. Ale potřebuju si v tom udělat jasno. Manžel mi trvdí, že normální chlap není schopen každý den TO... 🙂 že potřebuje 2,3 dny pauzu, na doplnění zásob.... Nechce se mi tomu věřit,vždyť chlapi to přece mají "v genech" 🙂 Můžu se zeptat, jak je to u vás? díky
Gadren:díky...
To záleží na chlapovi - ten môj je naprogramovaný na viac než 3x týždenne 😀
Tak nějak.. 😉
ježíííš každej den jo..to bych ho hnala... 😕 😀
taky to tak vidim 😀 zalezi na chlapovi a znam takove pary, ktere maji chut kazdy den.
ja bych ho teda taky hnala 😉 ikdyz jsme ted radi, kdyz se nam naskytne prilezitost
jednou ze dva tydny..deti jsou vazne dobra antikoncepce 😀 😀
pokud je to jen pro potěšení, ne pro výrobu dětí, tak není potřeba nic doplňovat. 😀
Tak my jsme zezačátku zvládli každý den, ale kde jsou ty doby 😀 Ted jsme spokojení tak 3x týdně, ale jednou za čas má choutky na denní povyražení, ale naráží na odpor 😀 Má smůlu 😀
pe3cko: ale když se miluješ pro potěšení, tak to není nezbytně nutné. A u nás je zkušenost taková, že tam vždycky něco je, i když je to třeba o něco řidší a nebude v tom tolik těch potvůrek.
kacka.va: asi jo,každý chlap je prostě jiný...díky... 🙂
A co kdybyste zkusili nejakou tantru? Tam se nestrika ;)
2az3x tydne ale chce denne 😠
pe3, normální chlap je široký pojem 😉 , ten můj je zcela normální a šel by to toho i 2x denně, kdybych mu nezdrhala.
chlapi jsou ruzni... my mame obcas obdobi, kdy se soulozi i kazdy den (ono je to dost taky dany momentalni pracovni vytizenosti a tim, jestli jsou doma vsechny deti, nebo ne - takze kdyz ma chlap dovolenou a holky jsou u babicky, tak je idealni obdobi pro kazdodenni souloz) a nekdy treba cely tyden nic... Optimalni by bylo tak trikrat tydne. Vetsinou to dame dvakrat.
přidávám do statistiky páč i mě to zajímá...tak piště: u nás 4-5x týdně, ale chtěl by několikrát denně 😅 A ted co jsme navštívili homeopatku, která nám dala kuličky na zlepšení spermatu a nařídila co nejvíc odstříkávat, aby bylo místo pro nové a rychlejší, mě tím hezky doma argumentuje 😀 😖
anippe: to je zvláštní, protož při plánování rodiny právě uvádějí, že nejvíc spermií a nejkvalitnější sperma se vyrobí během 2 dnů, když je to pak častěji, tak je jich tam méně, tím pádem při styku menší pravděpodobnost otěhotnět. 😉
tak 2x tydne
Souhlasím s kackou-při častém stříkání se spermie nevytvoří v dostatečném množství a jsou pomalé...ideální je co 2-3dny... 😉
No manžel mi taky říkal, že každý den nedokáže tooooo 😀 A tak mu dávám vždycky oddych, u nás to máme tak 2x za týden, což si myslím, že má dost času na tvorbu 😀 😀 😀
u nás je to jako u kristi, ale musím občas zaškemrat 😅
Holky, u nás je to jak kdy...podle nálady..jednou dvakrát do týdne a někdy i jen dvakrát do měsíce.... 😀
Nechápu, jak jsme mohli v 16-17 letech jeden den 5x,druhý 3x, potom 8x,dalčí den 4x,pak zase třikrát..no to bylo nevybouřené mládí asi.... 😀 Teď mi stačí jednou za den a je to tak akorát... 😀
jednou za den???chech....utopie🙂my souložíme tak jednou týdně 😀
ahojky, tak ten můj by to chtěl taky každej den, ale holt má smůlu 😀 😀 😀
tak 2x-3x týdně je to optimální a myslím,že i u snažení o mimčo 🙂
tak my se vidíme na víkend jednou za týden až 14 dní..ale to pak zvládneme za dva dny min.8x 😀
holky,nechavate si vubec nejake soukromi,nejaky veci pro sebe? 😲 😅 treba ja kdybych tady psala takovyhle veci,tak nevim,jak by se to MM libilo...
taky si rikam kristy, konecne nekdo normalni,dyt tyhle veci patri jen tem dvema,je to intimni ne? a proc to resit tady verejne, navic kdyz jde o tak individualni vec,to fakt nechapu 😲
se zas ozvali věřící co 😀 je to tu pro srandu 😉
co je moc to je moc. no comment
Muj by to denne asi taky nezvlad a ja uz vubec ne. U nas se soulozi 1-2x za mesic a obema nam to vyhovuje 🙂