Přeji všem hezký den.. Jdu si pro radu. Pro nastínění situace. Od 14 do 19 jsem byla ve svém zatím jediném vztahu a bylo to na dálku, takže v těchto věcech vlastně vůbec neumím chodit. Teď jsem byla 3 roky sama a dlouho se z rozchodu dostávala a ani jsem žádný další vztah nehledala, jenže.. Kamarádka mi nedávno domluvila rande s jedním klukem. Den před tím domluveným rande jsem byla na jednom srazu a hodně jsem se tam s jedním klukem sblížila, dali jsme si i pár pus a tak. Byli jsme tam všichni dost pod vlivem, nepřikládala jsem tomu moc váhu a další den jsem šla na domluvené rande. Ač jsem tomu moc šance nedávala, tak to nakonec bylo fajn a domluvili jsme si i další schůzku. Jenže mi začal psát i kluk z toho srazu, že se určitě zas uvidíme. No a teď ten problém.. jak se mám teď zachovat, abych byla k oběma férová? Netuším, jestli pokračovat ve vídání s oběma nebo si mám vybrat? Jak byste se zachovali vy? Vůbec v tomhle neumím chodit a mám úplně pocit, že dělám něco špatně už jen tím, že si s oběma píšu.
Jééééžiš v 19-ti jsem randila každý večer s někým jiným a nijak mě to netrápilo 😀
Tak pokud s nimi nehodláš spát, můžeš se scházet s oběma. A pokud by to s jedním z nich bylo vážnější, tomu druhému to na rovinu řekni, že sis někoho našla.
Chceš být opravdu fér: pak ani jednomu zatím nedovol tě nazývat "svou holkou" a ty je nanazývej "svými kluky". Setkávej se s obouma, klidně jeden na jednoho... klidně jim řekni, že nejsi rozhodnutá. Ono to ten čas chce. A po pravdě je škoda prostě zaříznout vztah hned v počátku, jenom proto, abys náhodou "nebyla se dvěma". Prostě je poznej a uvidíš.
Klidně bych se scházela s oběma, samozřejmě v "kamarádské" rovině a počkala, co z toho bude