Jak byste toto pochopili?

terca177
22. črc 2021

Ahoj, ptala jsem se jednoho kluka/spolužáka jestli chodí do tanečních. Věděla jsem, že chodí do vedlejší taneční skupiny, tak aby jsi mě všimnul. Zeptala jsem se ho jestli chodí tedy chodí do tanečních a na to mi odpověděl, že tancuje s někým kdo dělá velké kroky. (trochu mě to zarazilo, jelikož jsem hodně malá..). Nic jsem tedy neodpověděla.
Pak byl ples a u šatny, když ten ples skončil mě potkal a řekl mi:" Ahoj, já jsem tě tady sháněl." Vůbec jsem to nepochopila. Podle mě tam prostě třeba neměl tanečnici, tak mě z nouze hledal. Myslím, že kdyby o mě měl opravduzajem, tak by mě někam pozval? Co myslíte?

adula000
22. črc 2021

ach jo, zeptej se jeho, jak my to máme vědět.

sebestka
22. črc 2021

To je dotaz do Bravička, ne? Ale počkej, mrknu se do křišťálové koule...

nikjean
22. črc 2021

😀 😀 😀 😀 made my day

jako_mala_holka
22. črc 2021

Jo, očividně jsi hodně malá, když tohle řešíš... Jak my to máme vědět, se ho zeptej a máš to...

malenka3
22. črc 2021

To záleží na tom, kolik vám je 🙈

lovemusicsun
22. črc 2021

Jé, první odpovědi jsou opravdu ukázkové.. Tak se tady (zřejmě) puberťačka ptá na radu ohledně navazování svých prvních vztahů a hned 4 uštěpačné poznámky. V podlední době jak se tady něco vymkne běžným dotazům, zprávám nebo fotkám, tak je to jak slet čarodějnic.
@terca177 Nesnaž se u kluků, obzvlášť takhle mladých, číst mezi řádky. Vím, že v tomhle věku každé slovo, které od kluka slyšíš, tak řešíš, ale oni to většinou ani nepromyslí. Pokud s ním chceš tancovat, tak se ho napřímo zeptej nebo to mezi řečí nahoď. Jako začátek by to mohlo být fajn, nečekala bych, že tě hned někam pozve, na to taky musí sebrat odvahu. Každopádně tady jsi na webu pro maminky, takže jakákoli rada bude s určitým odstupem. Lepší by bylo pokecat si o tom s kámoškou, která Vás oba zná.

petulkadodo
22. črc 2021

@terca177 Ahoj, kluci ve vašem věku jsou taky dost nesmělí a jentak tě někam nepozvou. Já myslím, že by si s tebou rád zatancoval, ale bojí se ti to říct otevřeně, aby se neztrapnil, kdybys ho odmítla. Taky doporučuju probrat to s kámoškou. Tady jsou hlavně ženský kolem 30, kterým budou tvoje starosti s prvními láskami připadat hloupé. Člověk rychle zapomíná jaké to bylo, když mu bylo 16 🙈

treasurka
22. črc 2021

@terca177 Do hlavy mu nikdo nevidíme 🙂 Zkus se s ním kamarádsky bavit, být sama sebou a moc nepřemýšlet, jestli si myslí tohle nebo tamto. Když z toho má něco být, tak bude, když ne, tak jse spousta jiných ;)

sebestka
22. črc 2021

@lovemusicsun A proč se nezeptá doma maminky, tety nebo babičky? Myslím, že jejich odpověď bude daleko přínosnější, než odpověď cizích anonymních holek na maminkovském webu, na kterém zřejmě nemá ještě ani co dělat. Akorát si z nás dělá srandu.

jjasmina
22. črc 2021

@terca177 seš na správný stránce????

palja
22. črc 2021

@terca177 pokud ještě existuje Bravo, zeptej se tam.

pipi_puncocha
22. črc 2021

Mně to přijde jako super téma, úplně se mi po těch časech stýská.😍 já bych řekla, že se mu taky líbíš, jen moc neví jak ti to dát najevo, kdyby to nebylo oboustranné, ať to není trapas. Bavila bych se s ním o tancování a uvidíš, věřím, že se to vyvine správným směrem.

jako_mala_holka
22. črc 2021

@palja to už bohužel dlouho neexistuje... Pak to takhle vypadá no...

margriet
22. črc 2021

@terca177 Nevím, kolik vám oběma je, ale nehledala bych v odpovědi, že má tanečnici, co dělá dlouhé kroky, narážku na tvou výšku. Prostě ti chtěl na tvoji otázku odpovědět víc než ano/ne. A věřila bych tomu, že tě mohl opravdu shánět. Ne jako náhradu, ale prostě si s tebou chtěl zatančit 😉

levandule_k
22. črc 2021

@sebestka Ono je v 16/17 docela těžké rozebírat některé vztahové věci s rodiči a člověk chce slyšet nějaký nestranný názor. Moje babičky nebo tety v tomto směru nebyly moc použitelné, tak by mě ani nenapadlo se jich na to ptát.

lovemusicsun
22. črc 2021

@sebestka Tak ne každý má takové rodinné zázemí. A i když ho má, tak je kolikrát těžké si o tom třeba s mamkou promluvit. Já mám s mámou super vztah, měla jsem ho i v 15ti, ale asi bych za ní nešla s takovýmhle dotazem, protože bych se možná styděla. A proč je tu asi milion dotazů ohledně duchů na testech? Nebylo by lepší ukázat ten test mamince, tetě nebo babičce a zeptat se na názor??

lovemusicsun
22. črc 2021

@pipi_puncocha Taky jsem se na chvíli zasnila a zavzpomínala.. Takovýto oťukávání a nervozita a jak ti kluci v tanečních voněli těma voňavkama od tatínků 😄

sebestka
22. črc 2021

@levandule_k To chápu, ale co chceš tady odpovědět? Pokud ji není 10, tak snad už chápe, že to tady žádná z nás nemůže vědět.
@lovemusicsun A proč je tu milion dotazů ohledně duchů na testech? Protože jsme na webu pro maminky.

sebestka
22. črc 2021

@jako_mala_holka Takže asi ani neví, co to Bravičko je🙂

petulkadodo
22. črc 2021

@sebestka Tak otázek, na které by byla potřeba křišťalová koule, je tu mraky. Nejen "vidíte tam ducha", ale taky mohla jsem otěhotnět? Mám zůstat s manželem, když on dělá to a to? Mám zůstat s milencem, když manžela nemiluju, ale je hodný? Apod. Bravíčko pro třicetileté hadr. A taky se na to dá odpovědět "zeptej se maminky, babičky, sestry, poradí ti líp než banda anonymních žen, která vás osobně nezná" 🤷‍♀️

sebestka
22. črc 2021

@petulkadodo Pane jo, co já jsem si to vůbec dovolila, že? Asi bych to ukončila tím, že maminka zřejmě není a tak ten web není úplně pro ni. 🙂

lovemusicsun
22. črc 2021

@sebestka Hehe.. a tak jestli si zatancujou bez adekvátní ochrany, tak z toho brzy otázka na ducha být může 😄 To už mezi nás bude moci přijít?
(P.S. Nic ve zlém, chápu jak to celé myslíš a i s Tebou do určité míry souhlasím.. Jen by to možná chtělo trochu nadhledu a míň administrátorského chování.)

sebestka
22. črc 2021

@lovemusicsun 🙂 Ano, to už z ní bude budoucí maminka a pro ně je tento web určený. 😀
A stejně to řešíme zbytečně. Slečna si jen krátí dlouhou chvíli o prázdninách. 🙂