Holky, jak byste reagovali kdyby vas nekdo prudil s otazkou "dokaz mi to". Myslim ciziho cloveka. Jako proc bych mela neco nekomu dokazovat? Myslim hloupe otazky typu "dokaz mi, ze mas penize", "dokaz mi, ze nejsi blba"... Co s takovym clovekem, co chce jenom rejpat? Jak ho slusne, elegantne zchladit? Proste pitomec co jenom prudi.
Já bych ho posalala do prdele 🤣🤭🤷♀️
Dokaž že umíš rychle utíkat nebo ti nakopu zadek. (nějak tak bych mu odpověděla)
@verysucha To ja taky, ale vypadalo by to, ze ma pravdu on 🤔
@janina_8 😂😂😂
Proč? Proč bys měla někomu něco dokazovat? Jsi snad u soudu? A takoví lidé nikdy s tvým "důkazem" stejně spokojeni nebudou. A jestli by to vypadalo, že má pravdu, když bys ho poslala někam? To ti přece může být jedno. I kdyby neměl, stejně si povede svou. Vůbec s takovými lidmi neztrácej energii.
Rekla bych mu popravde, ze nemam potrebu cokoli mu dokazovat a je mi jedno, zda mi veri, nebo ne... Protoze je mi fakt ukradeny, co si o mne cizi lide mysli 😉
Na diskusi musi byt dva......ja tuhle hru nehraju. Tak nejak bych asi reagovala.
Řekla bych mu, že zato on mi nemusí dokazovat, že je de-bil, že je to vidět. A víc bych se s nim nebavila.
Já bych řekla, že je to dost zvláštní dotaz, že něco takové po mě chtěl naposledy někdo ve školce......je to neuvěřitelně dětinské.
Diky holky, ja uz nevim jak argumentovat. Treba s kolegou sme meli jiny nazor na jednu zemi a on rekl, ze co ja muzu vedet, nevypadam pry jako cestovatelka a ani za vodou tedy v te zminene zemi jsem mohla bydlet tak maximalne v chudy casti. A at mu dokazu ze to tak neni 🤦
Tak ať si pustí Dědictví aneb Kurvahošigutntág.... "Věříte v Boha?" "Ne, nejsou přece žádné důkazy!" "Hmm, já vaši p..u taky neviděl a přesto věřím, že ji máte!"
Ať ti dokáže, že má koule🙂.....
Tohle je fakt detinske a takovy clovek stejne chce jen prudit. Vsadila bych se, ze by ho argumenty ani nezajimaly... Kolegovi bych asi rekla, ze nemas potrebu diskutovat s nekym, kdo ti neveri, protoze to stejne k nicemu nevede. Nebo ze ty vis sve a je jeho problem, ze ti neveri, ale ze nemas potrebu mu cokoliv dokazovat. Nebo bych se usmala a rekla mu "ver si cemu chces...". Pripadne bych zkusila jeho medicinu a opacila bych - "tak mi ty dokaz opak". Ale do dalsi diskuse bych se zatahnout uz nenechala - k nicemu by to nebylo a akorat by te to stalo energii a nervy.
A možná bych mu ještě řekla, že si nejdřív skočím pro silnější brýle, abych na ně pořádně viděla.....
Ignorovat, nereagovat a nebo rict, ze nemam potrebu komukoli cokoli dokazovat
Těžko říct, něco takového mi naposledy někdo řekl na základce.
tak kdyby na me nekdo zkousel ze nevypadam nejak a at mu dokazu... tak bych mu rekla s usmevem, ze on taky nevypada jako debil a presto je a at mi dokaze ze neni 😀. S takovym clovekem nic neporesis, protoze se ridi tim ,ze kdyz nemam argument tak zautocim abych dokazal ze mam pravdu.
Myslim, ze spis jde o to, srovnat si to sama v hlave, ze nazor tohoto cloveka vas absolutne nezajima a ze nemate potrebu mu nic dokazovat. Jak to prekousnete jednou, ze vas takhle provokuje (ja bych spis rekla, ze urazi, az ponizuje, minimalne tedy je to pasivni agresivita), tak priste to uz pujde lepe, nechat to byt.
Stojí ti ten člověk za to? Sama píšeš, že je cizí. I ten příklad s kolegou je prostě jednoduchá urážka. Člověk, který mě uráží, mi nestojí za odpověď. Na to, abych někomu něco dokazovala, musí mít pevné místo v mém životě.
Ne
Ignorovat, a kór když je to cizí člověk. Když by na něj člověk jakkoliv reagoval, bude prudit dál.