Sebastian
Samuel
Kristian
Mikulas
Nikolas
Potřebuju 2 kombinace dvou jmen z těchto jmen🙂
Vyhrajte si :D 🙂
Mikuláš Sebastian a Kristian Samuel 🙂
Za mě hloupé aby byl i Mikuláš i Nikolas. A tím, že Mikuláš se mi líbí víc, tak asi stejně jako nade mnou Mikuláš Sebastian a Kristian Samuel... Ale pokud to nemá nějaké sofistikované - rodové důvody, tak dávat dvě navíc tak dlouhá jména, je blbost.
Sebastian Mikulas, Kristian Nikolas
Mikuláš a Nikolas, Samuel a Sebastian, Kristián a Nikolas
Pardon,ale kombinace fakt zní docela šílené. Kdybych musela tak Samuel Kristián a Sebastián Mikuláš.
Úplně to vidím, jak v telenovele Nikolasi Sebastiane, Kristiane Samueli uklidte si hračky.
Samuel Mikuláš a Sebastian Nikolas
Asi se mi nejvic líbí kombinace Sebastian Nikolas. Ale je to pomsta pro to dítě, až se bude někde podepisovat :D taky záleží na příjmení, pokud je klasicky české, tak S.N. Vomáčka bude znít fakt vtipně :D
A druhé teda Samuel Kristian, Mikuláš a Nikolas je stejné jméno.
Samuel Nikolas, Nikolas Sebastian
A jedno jméno nestačí?
Když už dvě jména (což samo o sobě není moc hezký), tak aspoň nějaká krátká a méně módní. Co Jan?
@veruuu_kubesovic paní to nestačí, dala svym synum jmena Sebastian a Samuel (uz tu ma jednu diskuzi) a chce jim přidat jméno, protože si je plete, coz si myslím, že to stejně nevyresi
@zelenaesmolda Kdo oba? Já nevím, k čemu to autorka dotazu potřebuje 🙂.
@zelenaesmolda Aha. Už vidím její druhou diskuzi :D. No nazdar.
@mydlova
@lvl16
@zelenaesmolda
@veruuu_kubesovic ma jeste jednu diskuzi ze vcera, jestli sourozenci můžou mít podobná jména Nikolas/Mikuláš 🤦♀️
Me to hned nejak prislo divný, kdyz jsem viděla ta jména na začátku, ze su tu včera objevovaly
Mikuláš Nikolas a Nikolas Mikuláš
@suzanna123 👍🏾😀 joooo
Pani jaksi zapoměla napsat,že má doma Sebastiana a Samuela,takže hledá druhé jména k temhle dvom.Takže napr. Kristiam Nikolas je úplně mimo mísu.kedže kluci už první jméno mají.
Samuel, Sebastián....hlasuji pro Simona!!! ať pak jen zasyčíš sss a oni se možná objeví 😀 😀 😀
@ely14 Samuel Mikuláš
Nikolas Kristian 😊