Já....kráva. Co si o tom myslíte?

21. čer 2023

Děvčiny, potřebuji se vypovědět protože jsem naštvaná sama na sebe a zároveň potřebuji povzbudit. Moje nejlepší kamarádka je teď na dovolené a tak ji nechci rušit. Vše si řekneme, ale až za týden 😨
Jsem sama, mám 29. Partnera hledám ale nespěchám. Mám supr práci a je tam jeden kolega, co mi hned padl do oka, když jsem nastoupila. Měla jsem tušení, že i já se mu líbím (to tak asi žena pozná). Asi po 14 dnech mě svedl, ale měli jsme oba nějaký alkohol v sobě. Bylo to v práci, když nám skončil večírek. Pořád na mě hází očka a úsměvy. Jenže teď když už to je půl roku mi začal psát opravdu lichotivé a lechtivé zprávy. Málo kdy napsal sám od sebe. Ten den jsem za ním nemohla přijet a tento týden jsem mu říkala, že můžu kterýkoliv den. V pondělí nechtěl, v úterý nechtěl.......dnes asi chtěl ale to už nechci já. Teda chtěla bych, ale zjistila jsem že se mě snaží vždy oblbnout aby měl sex. Takový mám z toho všeho pocit. On přítelkyni taky nemá, říkal že hledá ale mám pocit, že jsem jako KRÁVA která přiběhne na jeho zavolání. Tak jsem si řekla a dost. Blbý je že se mi fakt líbí, a chtěla bych s ním chodit. Je to supr člověk ale dost mě odrazuje, že skoro jindy nenapíše, v práci mě i přehlíží a když jsem projevila zájem tak zase on ne. Nebo je to třeba jen nějaká hra? Chce abych byla já ten kdo o něj bude bojovat a snažit se?
Co si o tom myslíte? Díky

lencaa11
21. čer 2023

🙈🙈 hra možná tak o postel jít dál tohle je jen o posteli pokud to tak chceš pokračuj

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
lvl16
21. čer 2023

Myslím, že tě má na prcání. Promluv si s ním a narovinu se ho zeptej, jak to vidí.

sinicka
21. čer 2023

Z jeho strany jen sex, nic víc. Ty ses asi zabouchla.. velký špatný. Za mě ruce pryč.. najdi někoho jinýho a to nejlépe i na sex. Aby sis nedělala zbytečný naděje.. asi ti řekne, co chces slyšet, ale realita bude jinde.. třeba vás má takhle i víc…

wladimira
21. čer 2023

Souhlasím s
@lencaa11 Tohle nemá budoucnost když chlap chce tak prostě koná když nechce tak to dopadá přesně tak jak píšeš ,tohle zůstane jen u postele

laxesis
21. čer 2023

Vyprdla bych si na nějaké hry typu "dobývání" a co si tak asi může myslet a jestli je to taktika. Není. Pokud tě někdo chce i někam jinam, než jen do postele, tak si dá záležet, abys o tom věděla. Ne že se bude chovat jako hňup. Tenhle tě má jenom na sex. Pokud to tak chceš, fajn. Pokud ne, ruce pryč ;)

montelvina
23. čer 2023

Jen si s vámi hraje …to chce byt silná a proste ho někde zastavit a říct o co ti jde ? A nebo se rozhlidněte rovnou někde jinde

izz76
23. čer 2023

Chce te jen do postele, je na tobě jak s tím naložíš. Já pokud bych byla sama a nebyl by jiný zajímavější objekt, bych klidně měla chlapa jen do postele. Jde o to si nedělat zbytečně iluze,ale umet využít co se nabízí.

luciehutt
23. čer 2023

A kolik že ti je? 😃 To je přece jasný, že tě má jen na zásun. Posuň se dál.

veronicka89
23. čer 2023

Ja tady ty kecy o posteli / chlapech moc nechapu ...ze jako ma me jenom do postele....

Bavi te s nim sex ? Pritahuje te ..
Tak ten sex proste mej...

Mej ho ty jen do postele !!!

A uvidis co z toho vzejde ..

laxesis
23. čer 2023

@veronicka89 To bude tím, že autorka píše, že s ním chce vztah🙂 takže s ním zřejmě nechce jen spát, ale z té druhé strany to tak nejspíš vypadá. Jinak samozřejmě souhlas.