Stalo se vám někdy, že vás někdo opravdu hodně přitahoval a vůbec to nedávalo smysl? 😁 Myslím mimo manžela či partnera 😉
@nazka prosimtě a podařilo se to toho někdy zbavit?:D já to takhle už mám rok a jako je to šílený 🙈😁
Heleď já to měla X let, třeba 10? Jinak to zmizelo, přestala jsem ho vídat. A nebyl v tom jediný důvod racionality, žádný fešák to nebyl 😂
@nazka Ježíši to mě trefí pokud by to mělo být tak dlouho 🙈
😂 Já si vážím mého muže a rodiny, takže tohle bylo úplně nejlepší řešení. Nevidet,neslyset.
Nepřejde. Mám to 7 let.
Good Luck a pevnou vůli přeji 😅😅😅
@carmenz 🙈 to jsem nechtěla slyšet 🤣
Myslíš takové to, kdy si stokrát řekneš, že už mu nenapíšeš a nechceš se vídat, a stejně nakonec neodoláš a spadneš do toho znovu?
Ale dá se s tím žít, beru to už po takové době jako zpestření života, ve vší počestnosti teda samozřejmě ☝️
To dělají prostě jen ty chemikálie v těle, žádné karmické hrůzy za tím nehledám 😀
Mne se to stalo a trvalo to asi tak deset let. Pak jsem se rozhodla to ukoncit a uz jsme se nikdy neviděli. Porad na něho někdy myslím a jsem si jista, ze kdybysme se videli, tak je to tam zas. Takova nevysvetlitelna celoživotní pritazlivost, kterou doted nechápu.
Stalo a myslím, že to máme spolu do konce života. Raději se nevídáme. Nechci podvádět manžela.
Ano 😄