Zdravim vsechny zeny chtela bych se zeptat na intimni dotaz,bavila jsem se s manzelem o strikani pri sexu u zeny a moje otazka zni kam se teda udelate vy aby postel ci neco nebylo mokre?zajimalo by me to protoze mam mokry oragasmus a me to pripada ze to manzelovi vadi kdyz je to vsude mokre.co pak je normalni ze chlap se udela a zena nic?ja ae pak uvolnim a uziju si ho.jsme spolu skoro 10 let nikdy jsem to neresila a jen malo mela orgasmus.diky omlouvam se za takovou otazku.je mi to trapne.🙁
Ručník, nepropustné prostěradlo, igelit pod prostěradlo. Když tě překvapí nepřipravenou tak klidně tričko co jsi měla na sobě.🤔 Žádný caviky ne?
@katherine177 rucnik uz jame meli a bylo to mokre take.😈
Vždycky bude při mokrém orgasmu něco mokré, dokud se nenaučíš vylučovat duhu a třpytky. 🤷
Velký ručník přehnutý na čtvrtinu jeho délky ;)
Aaa konci prazdniny tak pubertaci se jeste bavi
My to neřešíme, tak je to mokré. Uschne to. Budte rádi, že máte orgasmus.
Tak ženský a ted mi řekněte jak na to 😁😁🤔🤭
@zelenaesmolda koukam ze vy palite kazdeho tady co?zamyslete se nez neco vypustite z ust
@pavelno diky moc
@agneska7 neni asi navod jak na to ja to nikdy s predeslym partnerem neresila prislo to samo.jen se staci uvolnit a pred sexem se jit vycurat aby jsi si nemyslela ze treba curas.povolit panevni dno a uzivat si rozkos slast vzdychani a hlavne mit predehru a uz to pak pujde samo.drzim palecky
Nemáš vůbec zač. Přeji Ti mnoho orgasmů.
Doporucuju strikat ven ...na kvetiny ...bylo obcas dost sucho
@veronicka89 😂😂😂😂
Jestli je tekutiny tolik, ze zamokri prosteradlo i pres rucnik, tak mi nevymluvis, ze to neni moč.
Na sexshopech se prodávají speciální prostěradla, která by měla udržet všechno 🙂
Dejte si pod sebe ručník