Intimní otázka - mokrý orgasmus

29. srp 2023

Zdravim vsechny zeny chtela bych se zeptat na intimni dotaz,bavila jsem se s manzelem o strikani pri sexu u zeny a moje otazka zni kam se teda udelate vy aby postel ci neco nebylo mokre?zajimalo by me to protoze mam mokry oragasmus a me to pripada ze to manzelovi vadi kdyz je to vsude mokre.co pak je normalni ze chlap se udela a zena nic?ja ae pak uvolnim a uziju si ho.jsme spolu skoro 10 let nikdy jsem to neresila a jen malo mela orgasmus.diky omlouvam se za takovou otazku.je mi to trapne.🙁

katherine177
29. srp 2023

Dejte si pod sebe ručník

michaela666
29. srp 2023

Ručník, nepropustné prostěradlo, igelit pod prostěradlo. Když tě překvapí nepřipravenou tak klidně tričko co jsi měla na sobě.🤔 Žádný caviky ne?

autor
29. srp 2023

@katherine177 rucnik uz jame meli a bylo to mokre take.😈

michaela666
29. srp 2023

Vždycky bude při mokrém orgasmu něco mokré, dokud se nenaučíš vylučovat duhu a třpytky. 🤷

martulka88
29. srp 2023

Velký ručník přehnutý na čtvrtinu jeho délky ;)

zelenaesmolda
29. srp 2023

Aaa konci prazdniny tak pubertaci se jeste bavi

pavelno
29. srp 2023

My to neřešíme, tak je to mokré. Uschne to. Budte rádi, že máte orgasmus.

agneska7
29. srp 2023

Tak ženský a ted mi řekněte jak na to 😁😁🤔🤭

autor
29. srp 2023

@zelenaesmolda koukam ze vy palite kazdeho tady co?zamyslete se nez neco vypustite z ust

autor
29. srp 2023

@pavelno diky moc

autor
29. srp 2023

@agneska7 neni asi navod jak na to ja to nikdy s predeslym partnerem neresila prislo to samo.jen se staci uvolnit a pred sexem se jit vycurat aby jsi si nemyslela ze treba curas.povolit panevni dno a uzivat si rozkos slast vzdychani a hlavne mit predehru a uz to pak pujde samo.drzim palecky

pavelno
29. srp 2023

Nemáš vůbec zač. Přeji Ti mnoho orgasmů.

veronicka89
29. srp 2023

Doporucuju strikat ven ...na kvetiny ...bylo obcas dost sucho

xnikax1
29. srp 2023

@veronicka89 😂😂😂😂

irmamala
30. srp 2023

Jestli je tekutiny tolik, ze zamokri prosteradlo i pres rucnik, tak mi nevymluvis, ze to neni moč.

aarriel
30. srp 2023

@agneska7 to by me zajimalo taky 🤣🤣🤣 jak na to?

betelgeuzz
30. srp 2023

Na sexshopech se prodávají speciální prostěradla, která by měla udržet všechno 🙂