Intimní gel, který neštípe a nevysušuje

majki636
9. únor 2017
Uživatel majki636 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od majki636.

Ahoj maminky, mohla by mi prosím některá doporučit nějaký dobrý mycí intimní gel, který neštípe a nevysušuje ?

puresin
9. únor 2017

@majki636 Pouzivam gel Jessa z DM, ale max. 2x do tydne, jinak jen vlaznou vodu. Jsem hodne nachylna na mykozy a tohle je jedina cesta, jak se jim uz nekolik let vyhybam - minimum chemie a chladnejsi voda.

nellilie
9. únor 2017

Já měla Dove a Lactacyd. Dove je parfémovaný, Lact. není. Ani jeden mě osobně neštípal ani nevysušoval. Dove mi příjemně voněl, Lact. mi spíš smrděl ale není to nic intenzivního, ale že není parfemovaný asi někomu více vyhovuje.

medved09
9. únor 2017

Za mě Saforelle - doporučují ho i dětští gynekologové.

verunkanatalka
9. únor 2017

Ahoj,já střídám Chilli intima a Laktacyd.

kekulice
9. únor 2017

Fema od Nobilis Tilia je výborná a nebo si taky kupuji od Nobilisu Julinku, která je vhodná i pro miminka. Navíc je to česká firma.

lilulilu
10. únor 2017

Leta pouzivam Lactacyd a naprosta spokojenost.

alicie_k
10. únor 2017

Saforelle, Lactacyd 👍

luciza
10. únor 2017

Ja mam Genera - Malva a je fajn 🙂 Nevim, jestli se tu smi davat odkazy, kupuju ho na lekarna(tecka)cz

matn
11. únor 2017

Úplně nejlepší, přírodní a dokonce i hojivý je od Havlíkova přírodní apotéka 🙂

tynka31
20. únor 2017
Uživatel tynka31 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od tynka31.

Ahoj, já používám mycí gel pro intim od Pharma Future. Se štípáním ani vysušováním problém nemám, tak zkus vyzkoušet 🙂

darija06
18. črc 2019

Já používám ten stejný co Tyna a s tím jsem spokojená, je to jeden z mála přípravků na tyto partie, který mě neštípe.

delinka1
18. črc 2019

Fema od Nobilis Tilia. Je to česká přírodní kosmetika a krásně voní! Použivala jsem i těsně po porodu

adri_anna_
13. kvě 2020

ahoj 🙂 ja pouzivam Saforelle - intimni myci gel. nepouzivam ho jenom na intimni mista, ale celkove. jelikoz neobsahuje mydlo, tak nestahuje a nevysusuje pokozku. Nejvice ocenite v lete, kdyz mate spalenou pokozku. 😉 Navic je super pri holeni. nevznikaji pupinky. Jednoznacne nejlepsi !!! 👍