Zajímalo by mě, co nejčastěji nebo nejraději kupujete na internetu a proč?
Úplně všechno.
hlavně dárky a oblečení pro dceru - sama si vždycky najde co chce
Take temer vsechno. Krome potravin. V klidu si doma vyberu, porovnam a najdu za nejvyhodnejsi cenu. Pro me prijatelnejsi, nez litat od obchodu do obchodu 🙂 nebavi me to a je to ztrata casu.
Temer vse. Vyberu si v klidu a ve chvili, kdy mam cas. Rovnez dost nakupuju z druhe ruky (z ekologickych i ekonomickych duvodu) a to se na internetu vyplati daleko vic.
Mlíko,elektro ...to co v kamenem obchodě nesezenu, nebo je to i s postovnym podstatně levnější. Ale třeba granule pro psy beru od jednoho maloobchodnika o 50,- levněji, než jsou na netu a to nepočítám dopravu
Naprosto vsechno. A z 90% Amazon, kde to objednam a druhy den to mam. A potraviny taky. S mimcem se mi proste nechce vzdycky nekam chodit.
Skoro vše😀Oblečení, boty, knížky, hračky, zdravou výživu, téměř všechny dárky. Jsme na menším městě a na internetu je prostě lepší výběr a lepší ceny.
Já taky kupují celkem všechno od domácnosti až do oblečení mám strach jelikož ty velikosti jsou různé takže mám celkem strach !Ale co se týče kosmetiky a hraček tak to celkem ok.😉
Na internetu moc nenakupuju, sem tam kosmetiku nebo látky. Oblečení raději vybírám v obchodě, jídlo taky.
Skoro všechno.
Nekupuji oblečení, jinak asi všechno. A drogerku, protože tam mrňous miluje chodit. Lepší výběr, porovnání výrobků, recenze a cena...
Od potravin po dovolenou 😂 a proč? No,je nějaký důvod proč bych nemohla? Je to pro mne jednodušší 👌👍
Všechno,ale především věci,ktere v běžném obchode neseženu..např.potravinové doplňky pro me i zvířata,hračky pro děti mimo mainstream,knihy..jedině co nikdy ne jsou parfémy
Taky skoro vsechno 😀
Velke nakupy jidla a drogerie, mensi elektroniku, obleceni pro deti, sazenice kytek, mineralni koralky, koupili jsme velkou cast vybaveni do detskeho pokoje a vybavicky. Je to pro mne casove vyhodnejsi nez s kocarkem vybirat zbozi v kamenne prodejne. Taky muzu srovnat ceny ve vice eshopech.
Cokoliv, i třeba čokolády, sirupy. Hodně drogerii, oblečení, spotřebiče,...
Krom jídla a drogerie vše, nejvíce oblečení, hračky, spotřebiče, nábytek. Proč, je to pro mne pohodlnější, auto nemám, objíždím vše vlakem a MHD a nebližší větší města mám skoro hodinu jízdy, to sice není takový problém, ale raději vše vyberu v klidu domova, nikdy jsem nemusela běhání po obchodech a mezi hordou lidí.
Hlavne Veci na bazarku pro deti(kosmetiku,pleny,obleceni...)
Hodně moc. Oblečení ne, protože to si výhradně šiju, ale látky, materiál skoro jen po internetu. Hodně ze Slovenska, z Německa. U nás ve městě toho moc není, dohromady asi 3 obchody s metráží, ale hedvábí tam neviděli od války. Boty jsem si nedávno objednala a taky elektroniku. Letos mám už skoro všechny vánoční dárky, protože dcery mi pošlou odkaz na hračky pro vnoučata a já to hned hodím do košíku. Vyzvednu u domu v zásilkovně a je to. Dělám si legraci, že nemusím vystrčit nos z domu a utratím výplatu i tak a mnohem rychleji.
Já už jsem si oblečení a boty pro sebe a rodinu nekoupila v krame par let kromě drobnosti
Vše. Jídlo, drogerii, oblečení, krmení a výbavu pro psy..
Nic, na internetu nenakupuji.