Ahoj holky, malá příští měsíc bude slavit druhé narozeniny. Chtěla bych jí koupit nějaké zvířátko, které chodí, šťeká (mňouká). Je jedno jestli kočka nebo pejsek. Většinou jsou tyhle hračky od 3 let, ráda bych něco odolnějšího, ale zase ať na to nepadne celá mateřská 🙂 Nevím, jestli je pro takového prcka lepší s kabelem nebo bez, potom mě taky napadl Floppy, i když toho si půjčuje u kamarádky a moc jí nebere... Máte nějake tipy na hračky, které se Vám třeba osvědčely? Moc děkuji 🙂
@rebe u nás je to teda většinou taky tak, ale k prvním narozeninám dostala takové šílené štěkací a chodící psisko, podle mě z tržnice a strašně ho milovala/miluje, už vypadá šíííleně, vypelichaný, oko mu chybí, už ani neštěká, jen tak chrčí a já pořád nemám srdce ho vyhodit 🙂
My koupili asi 2 pejsky, jenže štěkají do zblbnutí, že už se to pak nedá poslouchat. Stály asi 300,- jeden - normálně z Dráčiku 🙂 Nejoblíbenější částí je právě ten kabel s čudlíkem na konci. Moje dítě vůbec nejradši kabely.
@swetlusska
Moc děkuji :D
Je to asi taková blbá odpověď, ale mně se osvědčilo tyhle věci nekupovat 😀 Děti se s tím potkaly u známých a byly dvě varianty: buď se toho bály a nechtěly si s tím hrát vůbec, nebo se pět minut koukaly, co to dělá, a pak je to už nebavilo a hrály si raději s hračkou, která si nehraje sama, ale potřebuje spolupráci dítěte.