Injekce na vyvolání či oddálení menstruace

gabzz
8. kvě 2018

Dobrý den,
v létě plánujeme dovolenou a řešíme, jak bychom to udělaly, kdybychom potřebovaly menstruaci oddálit nebo vyvolat.
Mně je 18, menstruace od 14, téměř pravidelná a u gynekologa jsem nikdy nebyla. Pokud bych tam zašla, prohlédl mě, myslíte, že na požádání by mi injekci dal (beru antidepresiva nevadí to?)
Ale horší to bude asi u mladší sestřenky. Té je 14, menstruace od 13, nepravidelná, u gynekologa nikdy. Myslíte, že by jí to po prohlídce taky mohl dát? U ní se to nedá s jistotou vypočítat, kdy by to o prázdninách měla a s kráma bych já ani ona nejela. Byla bych bez nálady a tampony nepoužívám, takže dovolená..nic. Proto nad tímto přemýšlíme už teď. Co myslíte? Máte s tím zkušenosti?
Děkuji 🙂

susieeeee
8. kvě 2018

Ja na injekci taky byla, ale dali mi ji protože jsem měla zpoždění, myslím že ti to dají i pokud chceš MS vyvolat🙂 u sestřenky pochybuju.. anitidepresiva nevadi🙂

gabrolo
8. kvě 2018

@gabzz Sestřenka je docela mladá, takže u té si nejsem jistá, ale myslím že nebude na škodu, aby jste se obě objednaly na gynekologii a nechaly se prohlídnout a promluvíte si s doktorem co a jak a budete vědět.