Injekce antikoncepce. Máte zkušenost?

sarlotka18
29. čer 2020

Ahojky holky 🙂 mám dotaz k antikoncepci injekci která je na 3 měsíce a zastaví se vám i MS.. Jaké máte zkušenosti? Stalo se některé že by selhala účinnost a otěhotněla jste? Děkuji za každé info 🌷

jjasmina
29. čer 2020

Teprve ji mám asi druhý měsíc, dr prej neměla žádný případ, kdy by po tom někdo otěhotněl, bohužel trochu jsem krvácela a několik dní i špinila. Hlavně je to nevhodné, pokud byste do budoucna ještě dítě chtěla.. Některé ženy uváděly i psychické potíže a deprese, takže pokud k tomu máte sklon, vyhnula bych se

sarlotka18
autor
29. čer 2020

@jjasmina U mě právě už antikoncepce jednou selhala byly to teda prášky, ale stejně mám strach že by se to mohlo opakovat. A tak mě zajímalo jestli se to už stalo někomu...

squezy
29. čer 2020

@sarlotka18 Moje kamarádka toto používala a pres rok se snaží dát do pořádku cyklus, aby ještě mohla otehotnet. Chut k sexu prej úplně nulova, prej tedy pak skoro už ani nemenstruovala a když chtějí 2.dite,tak to vůbec nejde, protože dlouho trvalo, než zase dostala měsíčky zpátky a stejně se jim nedaří, takže pokud do budoucna někdy plánuješ miminko, tak nedoporučuji

jjasmina
29. čer 2020

@squezy Třeba na tohle mě upozornila už dr.

sarlotka18
autor
29. čer 2020

@squezy moc děkuji 🙂