Ahoj,
zapomněla jsem si přečíst kompletní návod na obalu, a nedala sirup imunoglukan do lednice. Už byl venku v pokoji na stole čtyři dny. Když jsem ho ochutnala, přijde mi chuť taková kysela, ale nevím, jestli to tak nemá byt. V bytě netopíme, bude tu tak kolem 22 až 23 stupňů. Muzu ho jeste používat nebo mám koupit nový? Dekuji za rady a zkušenosti.
Ahoj, já kupovala nový. Přesně taky zůstal po 1 noci mimo lednici kyselý.. jako naštvalo mě to, byla to moje chyba.
Já ho mám mimo lednici už od září...nečetla jsem, že se má skladovat v ledničce 😀 A když jsem ho chutnala poprvé,když jsem ho rozbalila, tak byl taky kyselý, podle mě má takovou chuť 😉
Musí být v lednici ,v pokojové teplotě čtyři dny jsou dost. Kyselý není, tak už bude asi ko.
No já teda nevím, imunoglukan mám vždy v ledničce a podle mě a mojich holek je kyselý, sladký teda určitě ne. Ale každý má asi jinak nastavené chuťové buňky 😁
Já ho měla mimo lednici celou dobu a nikdo si na chuť nestěžoval 😀😀
Dnes jsem rozdelala nové balení, tak ho dám teda do ledničky.
@zuziktom Já ho mám v lednici celou dobu a je taky kyselý. Je to jeho přirozená chuť, navíc příchuť je pomerančová.
Já jsem tedy taky první neměla v lednici a myslím, ze se syn po něm pořádně 💩💩💩 a trvalo to docela dlouho. Možná shoda náhod, ale další už jsem měla vždy v lednici 😊
@petulkadodo ano, ale syn mi rovnou řekl, že je hnusný, kyselý .. Chutil mu jinak a nechtěl ho, ač mu normálně nevadí. Tím jsem chtěla říct, že změní chuť na asi jiné kyselo. Mě nenapadlo, že za 1 noc se zkazí.
Podľa môjho názoru (farmaceut), imunoglukan obsahuje stabilizátory, aj sorban aj vitamín C, takže by mal vydržať pár dní mimo chladničky, akurát sa môže znížiť nesprávnym skladovaním doba trvanlivosti (z dvoch mesiacov povedzme na mesiac). 100%nú informáciu vám povie len priamy výrobca. Podľa mna vyše polovica ľudí nemá imunoglukany v chladničke.
A řádně ho protřepat než ho dáte dítěti - to taky hodně lidí nedělá. My jsme teď přešli na imunoglukan kapsle, syn to trošku požvýká (má teda čerstvě sedm let), zapije a polkne. Už se tím láduje od července a zatím je zdravý 👏👍💪💪
@klarapech já ho mám v kuchyni normálně ,nikdy ne v lednici