Holky sorry, ale uz nevim na koho se obratit, nebo kde to hledat...
...internet se na me vyflakl slovy...objekt nenalezen!
Ukazka z knizky (a nazev si nepamatuji), jako mala jsem ji milovala...byla to asi smesice pohadek, ale mozna nektera budete vedet...
takze......
HUSICKY, HUSKY, KUDY JSTE LETELY, KOHO JSTE VIDELY,
VIDELY JSME V LESE JAK VLK HOUSATKO NESE, UKRAD TO NEJMENSI, UKRAD TO NEJHEZCI...
JO A BYLO TO MOC PEKNE MALOVANE, JSEM ROCNIK 78...TAKZE MOZNA JSTE MELY, NEBO MATE TU KNIHU DOMA sorry caps lock!!!
potrebuju nazev holky cokoliv, diky moc!!!
🙂 Ahojky Jani, no tak o téhle knížce slyším prvně a koukám 😲 . Snad si některá z maminek vzpomene. 😝 . Pa
Jani 😵 😵 já jí taky měla , jsem ročník 77 a možná jí moji rodiče ještě někde mají....zkusím to zjistit!
Jooooo ta byla krásná!!!
A byla tam básnička...
Okurčiiko, okurčičko, nechoď k lesu na políčko, myška tam má domeček, ukousne Ti koneček.-).
Jak se to jmenovalo!!!!!??????
...mám úlně slzu v oku 😀
Ahoj holky, já jsem ročník 78 a název knížky vím, heč heč 😀
Ten úryvek o husičkách mě absolutně netrkl, ale že je na obalu medvěd, to jsem hned věděla, že tu knížku jsem měla.
Nevím jestli teď přesně napíšu ten název, protože zůstala v autě, jelikož babička mi vyčůraně naložila knížek nakonec plnou bednu, ať si je laskavě odvezu 😅
Takže mělo by to být:
Veselé pohádky a říkadla
autor Michail Bulatov
doufám, že je to přesně, večer až půjdu pro bednu, tak to ještě zkontroluju 😉
Jo, jinak asi bude problém ji sehnat, ale tady je snad na prodej... obal je už ale jiný
Ahoj Jani,
tak já dneska jela kvůli Tobě k rodičům!! 😀 😀
a Dashak mě předběhla... 😉 ☹
Je to tahle, viď?
http://reklamninoviny.aukro.cz/item297912472_ve...
Jé já jsem si myslela, že zase nějaká prudička založila kontroverzní téma a ono je to přitom tak hezký 🙂 😀
Ahoj holky, tak tuhle knížku mám s holkou už přečtenou. Měli jsme dokonce dvě. Jednu má ségra a jednu mám já. Tam sou opravdu krásný pohádky a holce se nejvíc líbí o koblížkovi. A mě vlastně taky. Vždycky sem chtěla, aby mi mamka udělala koblížek s ručičkama a nožičkama. ☹ 😉
januska: tuhle knížku máme.. 😉když najdu..tak pošlu 😉
tu jsem taky milovala, ale při přerozdělování knih ji dostala ségra ☹ , ale já mám zas jiný 🙂
jitka taky jsem milovala o koblížkovi a pak ještě o čápovi a lišce 😀
Jéé, ted jsem zamáčkla slzu, tu jsem taky měla někde doma, ta je krásná.. 😵
Vy jste ale sikulky!!!!
natalie77...moc dekuju holka, moc mi pomahas 😉
sisstin...milionar nejsem, ale za nu dam fakt co si reknes!
krista...ja pisu jenom hezkyyyyy 😀 😀 😀
dashak...tu bednu projed od shora az dolu...a jak ji najdes, tak se usmej, bo mas velikananske stesti!
Vsem fakt diky! 😵
jani, tu maaaam😵, ale nedam, neva???? 😅
alus 😨 😵
jé Jani já jsem ročník 72 sice mi nic ta báseň o husičkách neřekla ale o okurce už mi blýskalo a jak jsem viděla ten náhled hned se mi rozsvítilo úplně...možná jí někde mám doma na půdě u taťky mezi knížkama z dětství 😀
Jo, jeste jsem si vzpomnela...na obalu je nejaky medved...