Ahoj, zajímalo by mě, jak jste zvládali těhotenství? Měli jste nějaké komplikace nebo problémy?
Mě vdžycky říkali, že vypadám jak z koncentráku a když se obvodní lékař dozvěděl, že jsem těhotná, projevil obavu, abych mimčo v pořádku donosila do termínu.
Tak já jsem taky hubená a těhotenství naprosto bez problému, spíš naopak, krásně jsem si ho užila, protože jsem přibrala pouze cca 8 kg a byla jsem pohyblivá a aktivní 😉
Jsem štíhlá od přírody( 175 cm a 53 kilo 🙂 a obě těhotenství skvěle 🙂 při prvním jsem přibrala 27 kilo a u druhého jen 17 kilo.
@sarkoc jojo jsem hubená odjakživa a nepřiberu ani deko, ať sním co sním..
@prezdivkos @barusak1 Tak to jste mě uklidnili 🙂 Já mám 164cm a 42 kilo, tak jsem měla trochu obavy..
@domisek999 Ahoj, jsem na tom uplně stejně jako ty, hubená od přírody, od dětství poslouchám narážky na to, že ve mě chrastí kosti apod :( Vždycky jsem to házela za hlavu a říkala si, že je to lepší než být tlustá. Minulý měsíc jsme se ale začali snažit a doktor mi kladl na srdce, at trochu přiberu, že bych mohla mít problémy s otěhotněním... Mám z toho ted takový špatný pocit.
Ahoj Holky kolik jste přibrali kilo během těhu? 🙂 Před těhotenstvím jsem měla 50kg. Teď jsem 31 tt a už mám hore 14 kilo..Přijde mi to hodně a děsím se kolik přiberu celkem.. A jak to potom všechno shodím ☹ A jestli budu mít strie když tolik přibírám ☹
@macolka v klidu Já přibrala 27 kilo a po druhé 17 kilo.
@marla86 mi to řekl taky doktor a Ríša byl na první pokus 😀 a Nelča trvala půl roku .... nejdůležitější je klid.
@domisek999 tohle je dar 😀 plno kamarádek mi to závidí 😀
@macolka merim asi 168cm, vaha priblizne 47kg, otehotneni bylo celkem rychle, vsechny 3 tehotenstvi byly naprosto v pohode a rodila jsem v terminu (40+5tt., 40+0tt., 39+6tt.). V kazdem tehotenstvi jsem pribrala +/- 12kg a citila jsem se skvele. Nevadilo by mi, kdyby nejake to kilo navic zustalo... 🙂 taky neustale posloucham, ze mam vic jist a pribrat, jenze se to snadno rekne a hur udela...
@domisek999 Tak jsem se trochu uklidnila, děkuju 🙂
Já už jsem kolikrát přemýšlela o tom, že kolem tlustých lidí se chodí jak po špičkách - nikdo neřekde: ježiš, no ty jsi tlustá, dělej s tim něco 🙂 Ale u hubených? To je pořád: Ježiš, no ty jsi ale strašně hubená, něco s tim dělej. Ale mslím, že u obou případů to zamrzí stejně.
Pridavam se taky mezi hubene. 171cm,50 kg. Obe tehotenstvi napoprve,bez problemu,dcera narozen v terminu a syn uvidime. U dcery jsem pribrala 10 kg a ted mam zatim 6 kg nahore. Po porodu jsem bohuzel jeste zhubla,kdyz nemam dostatek spanku tak hubnu ☹
Kamarádka začíná 6ty měsíc těhotenství a na začátku vážila 43kg,teď ma 50 a žádné problémy neměla ani z otěhotněním a teď ani v těhotenství 🙂
před těhotenstvím 45 kg a 164 cm, přibrat nešlo ani omylem, těhotenství v pohodě-u prvního jsem krvácela kvůli hematomu, ale to nějak nepřikládám hubenosti, jinak v pořádku, druhé těhotenství úplně v pořádku, obě děti narozené v termínu, jen trošku menší - 2850 g a 49 cm a 2900 g a 50cm
Také patřím mezi přirozeně hubené, ač sním více než muž... těhotenství bez komplikací, všichni říkali, jak dobře vypadám, celkem jsem přibrala 12kg, dítko mělo 3,7kg. Hůř po porodu, vyčerpáním, nevyspáním jsem do týdne měla váhu nižší než před otěhotněním, byla jsem fakt slabá, tak jsem nemohla první týdny vařit a pomoc nebyla dostatečná, musela jsem pít umělou výživu pro nemocné (Nutridrink), abych se s váhou úplně nepropadla. Protože i teď, skoro 1,5 roku od porodu, pořád kojím, tak je to s váhou boj, kojení vyčerpává, nepřiberu, musím se hlídat, abych hodně jedla, ale do dvou let věku dítěte bych chtěla ještě kojit.
@prezdivkos @barusak1 @macolka @mau9 @palomitacheca @lusyy @anonym88 @smardik jůůů tak to mám radost, že vám všem těhu probíhalo nebo stále probíhá bez jakýchkoliv problémů 🙂 🙂
@fibrila Držím ti palečky, aby se ti podařilo váhu udržet alespoň na nějaké rozumné hranici. Hubne se fakt snadno, ale nabrat to zpět je těžké ☹
ja mela pri 160cm vychozi vahu 45kg,takze proti vam asi zadny extrem,mam pekna prsa i zadek, ale tehotneni bylo komplikovanejsi-vahou to ale nebylo, mam vpacenou kostrc,tak asi kvuli tomu. V tehotenstvi zadne problemy nebyly, ani mi nebylo prilis spatne. Pribrala jsem asi 6kg,rodila jsem cisarem a hned po navratu z porodnice mela -10 kg ,coz mam doted(7tydnu po porodu)-ale plne kojim. Pribrat nejde,ani kdyz sezeru celou kravu 😖 citim se vsak velmi fit a bez unavy-maly nas taky necha krasne spat. Maly mel standardni miry. Preju hodne stesti, kazda jsme jina....
@domisek999 Já před těhu 170cm, 46kg a moje maximum bylo vždy tak 48 kg a víc mi nikdy nešlo přibrat. Teď budu v pátek začínat 39tt, těhotenství jsem měla v pohodě (ťuk, ťuk, ťuk), špatně mi nebylo, doteď jsem celkem pohyblivá a nebýt rostoucího bříška ani jsem téměř nevěděla, že jsem těhotná. Teď mám trošku strach z porodu, ale věřím, že i to se zvládne, tak držím palečky, ať vše dobře dopadne. 😉 Já si to přibírání neskutečně užívala celé těhu, skoro všecko mám jen v bříše, jo a konečně mi narostly prsa a zadek. 😀
Začínala sem na 48kg při 165cm a zatím dobrý u první dcery jsem na začátku měla dokonce 47 kg 🙂
@domisek999 já tak hubena nebyla 175cm/57kg když jsem otehotnela s druhým. Ale to těhotenství.. zhubla jsem 5kg a přibrala 4kg = 1 kg úbytek za celé těhotenství. Pak jsem porodila, shodila asi 5kg pak další 3kg a byla jsem na 47kg. Kojila 5 měsíců 2 dětí, dalších 7 měsíců jedno a dítě je ok. Mělo 3350g při porodu, takže normal.
ahoj, holky co si myslíte o teorii, že hubené ženy netrpí těhotenskými nevolnostmi? Jak jste to měly vy? Já v první těhotenství nezvracela, extrémně hubená ale nejsem, 173cm/53kg. Děsím se případného dalšího těhotenství, že takové štěstí mít nebudu.
Ahoj, mám 175- a mám pár pod 55kg. Nabrala jsem asi 5kg v těhotenství, úplně pidibřicho. Malá se narodila dřív, ale to s tím nemělo co dělat. Na to, jak byla poměrně brzo - byla dost veliká.. 🙂 Super bylo, že jsem až do konce fungovala úplně normálně. Na gyndě se mi smála, že už docela dlouho neviděla nikoho, pro koho by těhotenství nebyla 'nemoc'. Jinak hodně utrpěly zuby a vlasy - ale to je myslím normální. A zvracela jsem hodně. A pořád.. 😀 A projevilo se to v tom, že jsem nabrala tak málo. Takže neřekla bych, že zvrací jen ty, co si to "můžou dovolit". A těsně po porodu jsem vypadala jako před otěhotněním. Vůbec se neboj, pokud jsi hubenà normálně, tak to zvládneš i mimčo krásně..🙂
Ono záleží, jestli je člověk hubený "od přírody" a nebo, jestli má třeba problémy s jídlem...pokud je žena prostě od přírody hubená a nepřibere, i když sní, co vidí (obrazně řečeno), tak si myslím, že těhotenství není problém...pokud však je tělo zatížené třeba anorexií atd, tak si myslím, že není úplně dobrý nápad přijít do jiného stavu, ale nejdřív si vyřešit ty problémy...
Ale jestli to dobře chápu, tak ty jsi ten první případ, takže bych se tím nestresovala ;)