Ahoj holky, pro začátek se. Trochu představím. Jsem vdaná, s manželem jsme spolu 14 let, troufám si říct, že si rozumíme pořád dobře, neli lépe. Máme dvě krásné zdravé děti. A teď k věci, milování a sex s manželem řekla bych poslední roky lepší a lepší, až jsem došla do takové fáze, že mám sebevědomí na rozdávání, baví mě ho svádět , dívat se jak mě pozoruje, a jsem čím dál víc nadrženější. Mívám představy jak se můžeme a přidá se někdo třetí. Má to tady někdo také tak?😉
😀 👍
@kazitazi nemám pro začátek by mi stačil sex s manzelem ale taky Ti dávám 👍👍
Copak mě taky stačí, já jsem spokojená, ale teda fantazie pracuje....
Z vlastní zkušenosti se do toho radsi nepoustet 🙂 sic je to velmi lákavá myšlenka . Mel jsem sex ve třech . Jak ve vztahu tak mimo . Nebyla jsem tedy vdana ale mela jsem partnera. A ac me to hodne lákala vysledek nebyl tak valný . Žárlivost dela svoje . Alspon u nas to tak bylo . Jo trojka jen s "přáteli" je super . Ale ve vztahu za me uz nee. Ale každy je jiny 🙂
Já to mám podobně. Láká mě to již několik let, ale právě kvůli žárlivosti a zklamání z reality zůstávám jen u fantazie...🙂
A máte to tak oba,nebo jen ty?
Já bych radši uvítala ženu, než muže, přijde mi to lepší. Dřív bylo tohle téma tabu, teď mi přijde, že snad každý třetí něco takového zažil. Kdybych byla svobodná asi bych ani neváhala 😊
Já jsem vyloženě na chlapy, takže ženská by mě spíš odpuzovala... Každopádně kdybych byla svobodná, asi bych taky neváhala 😊 Každopádně jsem vděčná za partnera, který je v posteli i po dvou letech našeho vztahu super.
Představy o tom máme možná každá, zaleží spíš na tom jak to mezi sebou máte. Já bych to teda nezvládla ať už s chlapem navíc nebo se ženou, protože si myslím že sex v páru je o dvou lidech a né víc. Raději si nakoupím hromadu sexuálních pomůcek z ekondomy a můžeme zkoušet pokaždé něco jiného. 😉
Taky to tak vidím. Třeba my si i hrajem na někoho jinýho nebo aspoň jiné role i to dokáže hezky okořenit sex.
My si hráli se známým manželským párem a dopadlo to skvěle!
Mívám představy jak se milujeme*