Ahojky holky hoďte mi nápady na jméno k příjmení Noris. Budu moc vděčná dekujii 😎
Heh ...no to opravdu ne
Moc kluci čich jmen se mi nelíbí... Zato holčičí těch je tolik ze bych nevěděla jaké vybrat 🙂
@markyzka84 mám to stejně, taky sháním inspiraci 🙂
Mě by se líbil Filip nebo Daniel,Michael.
@markyzka84 Lukas,Samuel,Daniel,Filip 😊
Mě k tomu příjmení sedí skoro všechny jména která se mi vybaví 🙂
Taky hledám inspiraci na klučičí jméno. My máme dlouhé příjemní od D. Tak bych chtěla pro miminko krátké jméno a vůbec nevím...jediné klučičí krátké je Jan - Honzík....Zatím máme vymyšleného Samuela, ale moc se mi to jméno nelíbí - za to přítel si za ním stojí.
Šimon🙂
@iva27 tak šimon zrovna končí na N a stejně začíná příjmení, to se mi nezdá moc vhodné
Leo, Leoš
Lukas, Tomas
Napadl mě Kryštof
Jakub
Matyáš,Matěj,Max,Jonáš
My vybírali ze staročeského kalendáře z 2. poloviny 19 století, tam je tipů až až .... nádherná jména - nakonec to vyhrál Damián
@werik153 u samíka (samuel) se jmenuje nas pes (sam a nera) takez to nemuzeme 🙂) A co mit DD ? David D? me se to jmeno hrozne libi ale numerologicky nam vychazi hrozne spatně:(
@pokmon toho michaela zatim máme top jako nejlepsi jmeno
@markyzka84 a kde to zjistujete? ten numericky vypocet?
@hz knihy🙂)
Vít, Jonáš, Leoš 😉
@werik153 krátkých klučičích jmen je víc - např. Ivo, Leo (Leoš), Max, Dan, Adam, Alex, Emil, Igor, Ivan, Jiří, Petr,
@markyzka84 mi by se líbilo třeba Boris nebo Denis
radila bych taky nechat si udělat numerologický rozbor, miminko si vibraci nese celý život 🙂
Adam
@pauline82 no prave ja jej delam ale jde o to že musim prve vytypovat jmena z toho ohromneho kvanda zatim prijatelne je ten Michael
Richard 🙂
My máme syny Ondřeje(bojovník, silný muž) a Radima (nositel radosti) a skutečně to na ně sedí.
K Vašemu příjmení bych si uměla představit Radim Noris, Richard Noris.
@katarinka30 Ondřej je manžel a prave jak pisete toho radima nebo richarda tak mi to zni hrozne tvrde ☹ prave dohromady s nasim prijmenim ... asi moc stěžejních R
@markyzka84 Bruno nebo Filip.
Chuck🙂