Ahojte, jak to funguje pokud objednám něco z h&m na dobírku?
Jaká je dodávka?
Přijde to na místní postu? Nebo kuryrem?
Nežijí v Česku přes 22 let a nikdy jsem nic neobjednala na dobírku ani nijak jinak.
Věc by měla putovat ke známým- kde oni zaplatí a pošlou mi to.
Věc je beznadějně vyprodaná všude jinde.
Diky.
A jak se platí? Když ta osoba nemá platební kartu? Jsou to starsi lidé a nemají kartu. Doufali jsme ze se dá platit hotové na poště.
vozí to kurýr, hotově by teď už mělo být možné platit, v době nouzového stavu přepravci chtěli jen platby kartou.
Ok diky
S posílají sms předem? Sorry za otázky ale fakt jsem nikdy nic nebjednala v Česku.
@britney Na eshopu by měli psát jaké jsou možnosti dopravy i platby...
Hm doručuje kurýrem, myslím PPL, den předem to dají vědět, že něco vezou a pak v ten den odkdy do kdy to budeš mít doma. Pak když jsou na místě tak volají. Lze platit karta a nebo hotovost.
Diky.
Jeste se chci zeptat, nechtelo to vzit tu jejich adresu,stale psalo adresa se musi upravit.
Přitom adresa je spravna, známí tam žiji přes 65 let od narození-
adresa je jednoducha- :středně velká vesnice kde žije 900 obyvatel.
Adresa se skládá z cislo domu plus PSČ. ( dám příklad Kockovice 17) nejsou tam oficiální názvy ulic.
Nechtělo to vůbec vzít.
To tak je normálně? A i tak to přijde?
Diky
@britney my to máme také tak. Normálně jméno vesnice, číslo domu a pak jsem napsala ale směrovací číslo do města. A do města jsem napsala také tu vesnici.
@marta_kovar diky.
Ja to tam tak nejak napsala, Doufam ze to projde.
@marta_kovar ahoj, omlouvam se ze ze jeste ptam.. zasilka je odeslana, ale nepisou s kterou spolecnosti prijde? Koukala jsem do Sledovani zasilky ale fakt tam neni s kym. Zadala jsem to sledovaci cislo do PpL, GLS a DPD ale vsechny ukazaly ze s nima asi ne..
@britney Odeslána je ale nemá ji u sebe třeba ještě dopravce.
@marta_kovar ano, mate pravdu. Dopatrala jsem se ze to bude Geis.
Nemaji to jeste u sebe. Diky
V úterý dost pozdě večer jsem objednala, ve čtvrtek přivezl Geis. Platila jsem hotově na dobírku.
Diky vsem