Ahoj, hledám vtip a nemůžu ho nijak najít. Nevítě někdo? Je to něco jako...matka s malou dcerou jsou v čekárně a matka stálé říká: "Klid Kamilko, to bude dobrý." A sestřička jí říká, jak je na dcerku hodná a ona, že ale "dcera je Markéta, já jsem Kamila."
@marimanta Jsem si vzpomněla na tenhle vtip.
Lékař povídá, a ne že se u toho vyšetřování prostaty vzrušíš Václave. Pacient špitne, ale já nejsem Václav. Lékař: Já jsem Václav.
Ženský, pokračujte, ty vtipy jsou výborný 🤣
Levadule mi připomněla zase tenhle...
Chlap měl hemeroidy a byl na vyšetření u doktora. Večer v hospodě se ho kamarádi ptají, jak probíhalo vyšetření. On povídá: "No, chytil mě zezadu levou rukou za levé rameno a ukazovák pravé ruky mi strčil do zadku ... Ne, ne, počkejte, pravou rukou mě chytil zezadu za pravé rameno a do zadku mi strčil ukazovák levé ruky ... Ne, ne, počkejte, oběma rukama mě chytil za ramena a ... ... ... Ten hajzl!!!
Jeden kameňák pro rodiče s dětmi.
S manželem jsme se společně rozhodli, že nechceme děti.
Řekneme jim to dnes večer.
@marimanta Jde matka se svou velmi živou dcerou k psycholožce. Dcera lítá, hází hračkama, ječí. Maminka polohlasem říká: „Kamilo, klid. Kamilko, klid.“ Psycholožka matce říká: „to je hezké, jak klidně dceru usměrňujete. Z Kamilky vyroste sebevědomý člověk“. Matka se hystericky pousměje a říká: „Kamila jsem já, ten malej spratek se jmenuje Sofie“.