Hledám maminku z Prahy 10/4

g0ld
15. srp 2017

Ahoj maminky,touhle cestou bych si ráda našla kamarádku/maminku s dítkem na společné procházky,výlety,sedánky,nákupy,plavání s prcky apod. 🙂 Jsem maminka skoro ročního synka,je mi 27 a jsem pro každou ,,špatnost,, 🙂 Bydlíme tu už nějaký pátek ale pořád to není ono a nenašli jsme ty správne sparingpartnery 😀 jste na tom některá byla stejně tak se mi určitě ozvěte 🙂 Mějte se mámy 🙂

kackaskalu
15. srp 2017

Ahoj, tak ja mamina nejsem, spis nastavajici, ale taky bych rada vyrazila potom s nejakou na prochazky rozebirat pliny a pudry 🙂

keksikova1
16. srp 2017

Ahoj,ja mam 5měsíční holcicku,je mi 29 a doma mi už hrabe, procházka? Kafco? 🙂

g0ld
autor
17. srp 2017

Super děvčata. ;)
@kackaskalu Jasně,to není problém 🙂
@keksikova1 Super,tak to jsme na tom stejně.Odkud jsi?

kackaskalu
17. srp 2017

A odkud jsi? Ja Praha 4, Nusle

g0ld
autor
17. srp 2017

@kackaskalu Praha 10,Spořilov/Záběhlice 🙂

keksikova1
17. srp 2017

@g0ld Super 😊 kousek od Hájů..ale klidne dojedu 😁

g0ld
autor
17. srp 2017

@keksikova1 To ani my nemáme problém přijet 🙂

keksikova1
18. srp 2017

@g0ld Ahoj, promin ze az dneska,nějak toho bylo moc poslední dny.. domluvíme se na rande? 😀

hope09
18. srp 2017

@keksikova1
@g0ld Ahoj, taky se ráda přidám na kafčo, nebo procházku 🙂 Mám půlročního chlapečka a bydlíme na Chodově.

g0ld
autor
18. srp 2017

@hope09 No super,tady nakonec vytvoříme dobrý babinec 🙂

keksikova1
19. srp 2017

@hope09
@g0ld to ale vůbec není špatný 🙂
My ale az se uzdravime, doufám, že na me nezapomenete 😕

hope09
19. srp 2017

@g0ld
@keksikova1 Príma, my jsme příští týden na dovče, tak se mezitím uzdravte a pak to spácháme 😉 A je nemocná malá, nebo ty? Ať vás to brzy pustí 🙂

keksikova1
20. srp 2017

@hope09 tak fajn 🙂 ach jo,ten plural, už mám fakt vymleto 😁 mala marodi,opět..Díky,dam vědět 😉

keksikova1
20. srp 2017

@hope09 a uzijte si dovcu 😊

hope09
20. srp 2017

@keksikova1 Buď v klidu, u nás taky plurál jede, ani nevím, jak k tomu došlo 😅 Díky, užijeme a pak se ozvi 🙂

g0ld
autor
22. srp 2017

Děvčata,na mě též nezapomeňte ;)

keksikova1
28. srp 2017

@g0ld
@hope09 Ahoj holky,tak u nas už (snad) dobrý, dokonce přemýšlím, že schovám i vysavač kam patří 😀 tak az se vrátíte z dovolenych, dejte vědět! 🙂

hope09
29. srp 2017

@keksikova1
@g0ld Ale tak to jsou skvělé zprávy ☺ My už jsme zpátky, tak to můžeme klidně spáchat. Co třeba teď v pátek? Nebo pak příští týden. Jak jste na tom? 🙂

keksikova1
30. srp 2017

@hope09 my můžeme, ale nepočkáme radši ještě na g0ld? 🙂

hope09
31. srp 2017

@keksikova1
@g0ld Gold se nám někde zapomněla, viď? Možná na dovče 🙂 Můžeme se třeba předběžně domluvit na příštím čtvrtku (7.) a snad si to Gold do té doby přečte 😉

g0ld
autor
31. srp 2017

Děvčataaa,my jsme na dovooo :-/ Priletime 5..

keksikova1
31. srp 2017

@g0ld Tak jsme se sekly, my jsme obě myslely, že přiletíte už 3., ale sama nevím, jak jsem na to přišla :D
@gope09 @g0ld tak co teda pátek 8.9.? Nebo dopoledne pro mě i 6 a 7. Zrovna lítám po rhb s holkou, budu jí zítra objednávat, nevím, jak budou termíny, tak doufám, že se mi to zrovna nějak netrefí.. to je děsný, normálně nevim, do čeho píchnout a teď se nezastavím, dneska zas celý den na nohou, děs.. dovolená by se taky šikla.. ale už se na vás holky těším! 🙂

hope09
1. zář 2017

@keksikova1
@g0ld Ono se to tak nabízelo, že se vracíte v neděli 😉 ale to bude ještě pršet, takže úterý je určitě lepší volba 😀 Za nás je pátek ideální, tak jestli se to hodí i Gold, tak si to píšu do kalendáře. Taky už se těším 🙂
Jeee, taky chodíme na rehabilitaci. Jsem zvědavá, s čím vy 😉

keksikova1
2. zář 2017

@hope09
@g0ld
Tak já taky prozatím rezervuju pátek 🙂

@hope09 no my vlastně s ničím, mám ten pocit.. asi to tu nebudu vypisovat, to by bylo na dlouho, vysvětlím osobně ;) teď půjdeme poprvé do centra léčebný rehabilitace na Pankráci, tak jsem zvědavá, chodily jsme do Uhříněvse a jako stěžovat si nemůžu, ale výhrady jsem teda měla dost, tak přecházíme..

g0ld
autor
6. zář 2017

Holky zlaté,tak já nás musím omluvit ale vypadá to,že se budete muset sejít beze mne.Já to v Pátek nedávám páč odjíždíme k naší babi.Nestíhám ani reagovat,jsem marná,já vím 😀.Vám říkam..obvykle nemám do čeho píchnout a teď nevím co první.Ale jen tak do placu,při posledním přihlášení jsem četla o 7.9 a ten by byl pro mě ideálnější..každopádně už mlčim 😀.Tak snad vykoumame jiný termín.Holky díky a mějte se 🙂

hope09
7. zář 2017

@g0ld Ahooooj, to je škoda, že se ti pátek nehodí. To léto je prostě takové rozlítané 😉 Ten čtvrtek se pro změnu nehodil @keksikova1 😅 No a kdy se vracíte od babičky? Domluvíme rovnou další termín 😉 a kdyžtak mi do zprávy pošli svůj telefon, to bude jednodušší 🙂