Ahoj maminky,touhle cestou bych si ráda našla kamarádku/maminku s dítkem na společné procházky,výlety,sedánky,nákupy,plavání s prcky apod. 🙂 Jsem maminka skoro ročního synka,je mi 27 a jsem pro každou ,,špatnost,, 🙂 Bydlíme tu už nějaký pátek ale pořád to není ono a nenašli jsme ty správne sparingpartnery 😀 jste na tom některá byla stejně tak se mi určitě ozvěte 🙂 Mějte se mámy 🙂
Ahoj,ja mam 5měsíční holcicku,je mi 29 a doma mi už hrabe, procházka? Kafco? 🙂
Super děvčata. ;)
@kackaskalu Jasně,to není problém 🙂
@keksikova1 Super,tak to jsme na tom stejně.Odkud jsi?
A odkud jsi? Ja Praha 4, Nusle
@kackaskalu Praha 10,Spořilov/Záběhlice 🙂
@g0ld Super 😊 kousek od Hájů..ale klidne dojedu 😁
@keksikova1 To ani my nemáme problém přijet 🙂
@g0ld Ahoj, promin ze az dneska,nějak toho bylo moc poslední dny.. domluvíme se na rande? 😀
@keksikova1
@g0ld Ahoj, taky se ráda přidám na kafčo, nebo procházku 🙂 Mám půlročního chlapečka a bydlíme na Chodově.
@g0ld
@keksikova1 Príma, my jsme příští týden na dovče, tak se mezitím uzdravte a pak to spácháme 😉 A je nemocná malá, nebo ty? Ať vás to brzy pustí 🙂
@hope09 tak fajn 🙂 ach jo,ten plural, už mám fakt vymleto 😁 mala marodi,opět..Díky,dam vědět 😉
@hope09 a uzijte si dovcu 😊
@keksikova1 Buď v klidu, u nás taky plurál jede, ani nevím, jak k tomu došlo 😅 Díky, užijeme a pak se ozvi 🙂
Děvčata,na mě též nezapomeňte ;)
@keksikova1
@g0ld Ale tak to jsou skvělé zprávy ☺ My už jsme zpátky, tak to můžeme klidně spáchat. Co třeba teď v pátek? Nebo pak příští týden. Jak jste na tom? 🙂
@hope09 my můžeme, ale nepočkáme radši ještě na g0ld? 🙂
@keksikova1
@g0ld Gold se nám někde zapomněla, viď? Možná na dovče 🙂 Můžeme se třeba předběžně domluvit na příštím čtvrtku (7.) a snad si to Gold do té doby přečte 😉
Děvčataaa,my jsme na dovooo :-/ Priletime 5..
@g0ld Tak jsme se sekly, my jsme obě myslely, že přiletíte už 3., ale sama nevím, jak jsem na to přišla :D
@gope09 @g0ld tak co teda pátek 8.9.? Nebo dopoledne pro mě i 6 a 7. Zrovna lítám po rhb s holkou, budu jí zítra objednávat, nevím, jak budou termíny, tak doufám, že se mi to zrovna nějak netrefí.. to je děsný, normálně nevim, do čeho píchnout a teď se nezastavím, dneska zas celý den na nohou, děs.. dovolená by se taky šikla.. ale už se na vás holky těším! 🙂
@keksikova1
@g0ld Ono se to tak nabízelo, že se vracíte v neděli 😉 ale to bude ještě pršet, takže úterý je určitě lepší volba 😀 Za nás je pátek ideální, tak jestli se to hodí i Gold, tak si to píšu do kalendáře. Taky už se těším 🙂
Jeee, taky chodíme na rehabilitaci. Jsem zvědavá, s čím vy 😉
@hope09
@g0ld
Tak já taky prozatím rezervuju pátek 🙂
@hope09 no my vlastně s ničím, mám ten pocit.. asi to tu nebudu vypisovat, to by bylo na dlouho, vysvětlím osobně ;) teď půjdeme poprvé do centra léčebný rehabilitace na Pankráci, tak jsem zvědavá, chodily jsme do Uhříněvse a jako stěžovat si nemůžu, ale výhrady jsem teda měla dost, tak přecházíme..
Holky zlaté,tak já nás musím omluvit ale vypadá to,že se budete muset sejít beze mne.Já to v Pátek nedávám páč odjíždíme k naší babi.Nestíhám ani reagovat,jsem marná,já vím 😀.Vám říkam..obvykle nemám do čeho píchnout a teď nevím co první.Ale jen tak do placu,při posledním přihlášení jsem četla o 7.9 a ten by byl pro mě ideálnější..každopádně už mlčim 😀.Tak snad vykoumame jiný termín.Holky díky a mějte se 🙂
@g0ld Ahooooj, to je škoda, že se ti pátek nehodí. To léto je prostě takové rozlítané 😉 Ten čtvrtek se pro změnu nehodil @keksikova1 😅 No a kdy se vracíte od babičky? Domluvíme rovnou další termín 😉 a kdyžtak mi do zprávy pošli svůj telefon, to bude jednodušší 🙂
Ahoj, tak ja mamina nejsem, spis nastavajici, ale taky bych rada vyrazila potom s nejakou na prochazky rozebirat pliny a pudry 🙂