Hledám maminku na sport, Ostrava

misule55
15. bře 2016

Maminky hledam kamosku na squash, badminton, beh nebo třeba i posilovnou, chci neco malo zhubnout a samotnou me sportování moc nebaví, jen můžu az kolem17:00.A koneckonců hledám i maminu, která by chodila třeba na cvičení batolat, mám 11. Mesicniho prdolu. Chodime uz na plavání, ale rikam si, ze ve dvou se to lépe táhne 😀

daaarinka
8. říj 2016

Ahoj, shanim momentálně partacku na sport, a narazila jsem na Tvůj/Vás inzerát, rada beham, plavu, a hrála jsem parkrat i badminton a squash, Koukala jsem i na trenera badmintonu,jelikož nejsem žádný profik a rada bych se v tomto zlepsila, kdybys/ te měla zájem jít do toho spolecne, paráda, jinak chodím i do fitka a nebranim se i crossfitu, tabate, a jiným funkčním treninkum, tak kdybys/ kdyby jste měla zájem o partacku dejte info. Je mi 28, jsem na mateřské s 2-letou dcerou. Ahoj, Darina

misule55
autor
8. říj 2016

Ahoj, ja se snazim hlavne doma, nema mi kdo hlidat, co se tyka badmintonu, jsem laik a hraju to jen pro zabavu a radost z pohybu, jinak se pristi tyden chystam poprve na kruhovy trenink do zamakejsi, je to u hl. Tridy , tak kdybys chtela... odkud jsi? Tabatu ych tez brala, ale v Porubejsem ne asla ve vecernich hodinach, ja totiz jindy nemuzu ☹