Hledám maminku na spolubydlení v Praze

adidinka
4. zář 2015

Ahoj, hledám maminku s dítětem na spolubydlení v Praze. Stěhuji se od partnera a nechci bydlet sama. Představuji si 3+1, nejlépe Praha 2,3,4, ale není podmínkou. Cenově tak 7000 pro každou maminku. Navzájem si vypomůžeme a nebude to tak těžké🙂 Synovi je rok

annabolla
4. led 2016

hledám maminku na spolubydlení v praze. nebo volný pokoj pro sebe a synka. nejlépe Praha 4 háje a okolí. výpomůžem si s dětmi a na chvíli zapomenem na ty hrozný chlapy!! 🙂

adidinka
autor
16. led 2016

@annabolla ahoj bezva, napis mi prosim email... 🙂 🙂 🙂

nempa
26. únor 2016

Ahoj snad se mi tady podaří najit nějakou mamcu , která má tu samou potiz. Jsem sama s dcerou 2,5letou a hledáme k sobě někoho kdo taky nemá na to se usadit a platit ty silene najmy. Chtěli bychom se usadit v Praze Hostivarich nebo horních Měcholupach klidně i Petrovicich. Je to kvůli skolce kde mi dceru prijaly. Představovala bych si co se tyka bytu 2+1 nebo 3kk tak aby najem každé vycházel 7000kc. Co se tyka výbavy kuchyně mam i pracku. Tak je o starost min 😊. Velice to spěchá. Pokud je některá s ditkem sama a hledá spolehlivou a přátelskou spolubidlici tak hsem tady 😊.

ellaegan
22. bře 2016

Ahoj, hledám k sobě spolubydlící, taky maminku. Bydlím v domečku se zahradou, takže pro děti ideální 🙂 Nehledá někdo?

lalalaa
18. kvě 2016

@ellaegan jeste hledas?🙂

ellaegan
18. kvě 2016

Ahoj, teď už ne 🙂

armitage
15. čer 2016

Ahoj, hledám někoho na spolubydleni v Praze, pokud možno nekdě na barandově, protože syn chodí v Hlubočepích do lesní školky. Rozvádíme se s manželkou a bydlíme v Holyni v domečku který má nešťastně řešené rozložení pokojů. Platíme sice 12000 za jakési 3+1 ale je to pruchozí takže se to moc nedá. Nevím kolik tatínků hledá spolubydlení takže to zkouším i tady i když chápu že většina maminek zde je ráda, že se těch chlapů konečně zbavili 🙂

lumupo
17. čer 2016

@armitage je to ještě aktuální?

mich_aela
25. črc 2016

Ahoj, tez hledam spolubydleni v Praze 🙂 budu rada kdyz se nekdo ozve ;)

maminka1213
29. črc 2016

@mich_aela ahoj..čekám v listopadu miminko..a přítel..se nezachoval podle představ hledám tedy spolubydlící do bytu který by jsme společně našli...maximálně ovšem..do 4000Kč měsíčně děkuji za odpověď

maminka1213
29. črc 2016

@ellaegan jaký by byl podíl nájemného?

mich_aela
29. črc 2016

@maminka1213 Taky mam termin v listopadu 😄 Napis mi mail stastna.michaela@icloud.com a muzem se nejak dohodnout ;)

ellaegan
2. srp 2016

@maminka1213 bylo by to spíše na domluvě 🙂 napiš mi mail na Ellaegan@seznam.cz 🙂

mon86
6. srp 2016

Ahoj. Jsem ve stejné situaci a hledám také spolubydlící pro maminku se ctyrmesicnim chlapeckem. Ozvěte se.

arlethka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
atka1
2. říj 2016

@armitage @mich_aela @maminka1213 @mon86 @arlethka Ahoj, hledá ještě někdo z vás spolubydlení? Případně i některá jiná maminka, která tohle čte (nebo klidně tatínek)...? Mám syna, 14 měs. 🙂

ivajak
19. říj 2016

Maminky, nebudete mít některá cca od 10.12. volný pokoj v bytě, nebo zájem podělit se o nájem? Chceme se vracet se synem do Prahy..Ideálně kolem 5-7000,- takže opravdu něco malinkého..Syn má 2 roky, bude chodit na hlídání a já do práce, popřípadě si můžeme vypomoct s hlídáním..

natalumi
4. lis 2016

Ahoj...taky neco podobneho hledam s dcerkou...jsme ve stejne situaci jako ty

natalumi
6. lis 2016

Ahoj maminky... Hledam maminku na spolubydleni.Odchadzime s dcerkou od manzela a hledame bydleni v casti Praha Haje a okoli.Nejlepsi by byl byt 3+1... Vzajemne by jsme si pomahali...Dcerce bude v lednu 5 let...budu rada kdyz se ozvete...

xarxa
8. lis 2016

Hledám maminku na společné bydlení v Praze,nejlepe na hájích,chodove....Jsem sama s 1,5 letou holčičkou.Je mi 29 let.Najmy jsou pro mne samotnou moc drahé,tak snad má někdo stejný problém jako já.Nejsem konfliktní,s dětmi si můžeme navzájem pomoci.Kroupová

marketabazelova
24. lis 2016

Ahoj,hledam spolubydleni s maminkou,ja 27 let a můj syn Mikuláš 4 měsíce🙂 budeme rádi za každou odpověď🙂

ranjana
1. pro 2016

Milá Xarxo,
moc tě zdravím, zřejmě nejsme samy kdo má podobný problém, že hledá na spolubydlení někoho s dětmi, zvlášť vzhledem k cenám bydlení v Praze🙂 Jmenuji se Štěpánka a hledám na spolubydlení někoho milého, nekonfliktního takového jako jsem doufám🙂 i já. Z tvého inzerátu jsem měla dobrý pocit, tak jsem se rozhodla ti odepsat. Po rozchodu s tatínkem mých dětí hledám cenově únosné bydlení v Praze takže mě napadlo, že spolubydlení s někým s dětmi, s kým by si člověk mohl třeba i vypomoci s dětmi a se vším ostatním by nemusel být špatný nápad. Pokud jsi ještě nikoho nenašla ozvi se mi mailem nebo si můžeme rovnou zavolat (tel: 608775771). Já sama jsem myslím🙂 tolerantní nekonfliktní, ráda pomáhám takže si můžeme vypomoci s hlídáním a vším ostatním, spolubydlení bych si představovala co nejdříve. Moje děti jsou pohodové, dceři je 9 let a miluje malé děti a ráda je hlídá, děti mám momentálně ve společné péči takže by u mě byly jen v době kdy je nemá tatínek. Užij si krásného dne a případně se těším na viděnou a slyšenou🙂 Štěpánka

eyelet
25. pro 2016

@marketabazelova
Ahoj Marketo. Jsem maminka 4mesicniho chlapecka a budu k sobe hledat nekoho do pronajmu - starsi baracek na Praze 8. Volne jsou 2 pokoje v prvnim patre, kuchyn a koupelna jsou spolecne. V pripade zajmu dej vedet a mohly bychom se potkat. Martina, 34

cattus
26. pro 2016

Ahoj vsem ve spolek. Mam trosku komplikovany pribeh, ale dost na tom, ze hledam bydleni pro sebe a sveho temer rocniho syna.
Jsem nekonfliktni typ.
Najemne do 7tis vc poplatku.
Nezalezi mi na lokalite, ani velikosti bytu. Potrebujeme 4 zdi.. Ostatni se nejak zaridi...

flavour1978
27. pro 2016

Ahoj Stepanko, je stale aktualni Tve hledani spolubydlici? Je mi 38, pracuji a mam dva kluky 15, 12. Hledam nekoho do podnajmu 4+1 v Praze na delsi dobu. Ten starsi je sice v puberte ale ma rad male deti, oba sportuji.
Pokud bys mela zajem napis mi a muzeme se setkat.
S pozdravem Martina K. 🙂

cattus
27. pro 2016

@marketabazelova pokud budes mit zajem, muzeme neco hledat spolu

maminka1z
4. led 2017

@natalumi ahoj taky hledám bydlení mám 6letou dceru .
monika mama.2@seznam.cz

martinasabo
19. led 2017

Ahoj maminky,jako spousta z Vas hledam bydlení ....ceny pronajmu jsou šílené....ja jsem pracujici mamka 28 a mam dve deti dcera 7 a kluk 6 a mame vymazleneho kocourka.rada bych se vesla do 6000kc mesicne...rada pomuzu s hlidanim a celkovou vypomoci myslim ze maminky si vzdy radi pomuzou v techto situacich 🙂
Muj mail sabo.angel @seznam.cz

martinasabo
20. led 2017

@flavour1978 Ahoj Martino stále hledas nekoho na spolubydleni? Jestli ano napis napíšu ti něco o sobě a dětech 🙂 Martina

ivka1214
22. led 2017

Ahoj, mám 27 rokov a hľadám maminku na polubydlení v Prahe, na lokalite až tak nezaleži, do 7000/mesiac, termín pôrodu mám 3.4., takže spolubydlení najneskôr od 1.4.,
Môj mail i.slezakova89@gmail.com 😉 Ivka