Hledám knihu...Netušíte název?

nafreya
9. zář 2020

Ahoj, uz dlouho mi v hlave lezi kniha a nemuzu prijit na to, jak se jmenovala. Hlavni "hrdinka" byla holka, co sla do skoly (asi na vysokou) a tam potkala kluka. Takoveho, se kterym bychom asi vlastni dceru nerady videly 😀 a pamatuju si, ze ve volnem case zapasil - pral se pro penize. Tento pribeh mi pripomina dej knih After. Netusite nazev knihy? Nebo neznate nejakou dejem podobnou? Moc dekuji za pomoc pri hledani.

elsy3
9. zář 2020

@nafreya možná kniha Krásná katastrofa ? Kdyby ne, doporučuji, stojí za přečtení ♥️

nafreya
autor
9. zář 2020

@elsy3 joooo to by mohlo byt ono! Moc dekuji. Je to uz nejaky ten patek, co jsem ji cetla, tak jsem si to moc nepamatovala 🙂. Jsldu se po ni hned podivat 🙂

elsy3
9. zář 2020

@nafreya Podle popisu by to mělo sedět 🙂 mladá studentka vysoké školy potká kluka, který zápasí za peníze. Tak dejte vědět! Já ji četla asi 3x, jsou myslím další dva díly ♥️

nafreya
autor
9. zář 2020

@elsy3 ja uz ji kdysi cetla, ale asi nedocetla. Nepamatuji si, jak to zkoncilo. Urcite dam vedet. A neda mi to, musim se zeptat. Nahodou nejako knizku podobneho razeni neznate? Nedala byste mi doporuceni? Byla bych moc rada 🙂

elsy3
9. zář 2020

@nafreya Napíšu vám zprávu, sestra jich má stovky, i v elektronické podobě 🙈😀 je šílený fanda do takových knížek. Případně by vám nějaké elektronické mohla poslat mailem.

nafreya
autor
9. zář 2020

@elsy3 opravdu? To bych byla moc rada! Tl byste byla moc hodna! Ja predtim ujizdela na fantasy a ted mne chytlo toto 😀

elsy3
9. zář 2020

@nafreya Máte zprávu 🙂