Ahoj,jmenuji se Andrea,je mi 33,mám dvě děti,a ráda bych našla kamarádku z okolí Fulneku,nebo aspoň online 🙂
Ahoj,a odkudpak jsi?😊 Mám taky 6leté dítko,holčinu,a kluka 21 měsíců 😊
Ahoj hled fajn maminku na prochazky atd..Ostrava
@andryyysssek Východní čechy Lanškroun 🙂 pokud máš zájem můžem psát přes zprávy 🙂
simibella Ahoj,Fulnek sice není až tak blízko,ale moc daleko taky ne 🙂 Máš jen jedno dítko? 🙂
@andryyysssek ano prvni..vymodlene 🙂 ale dava mi zabrat.. 😅
Ahoj moc ráda bych našla novou kamarádku, sice asi né na procházky ale klidně online na dopisování. Mám tři děti.
Ahoj a odkud jsi?
@simibella Juj,takové malinké,a už náročné? 🙂 Dcera byla extrémně klidná,a syn je teda dílo,všude vleze,vyleze,akční až hrůza :D Já bych chtěla ještě třetí,ale manžel už nechce ☹
@viky2007 Ahoj,a odkud jsi?Tři děti bych chtěla taky,a jak jsou staré? 🙂
Mala je hodne uplakana,navic jsem na vse sama,pritel moc nepomaha...ZNAS TO,PORAD KOJENI,PREBALOVANI,NOSENI,HOUPANI,ATD.. Mesic nevim,coje to televize nebo kafe 🙂
@andryyysssek Jsem z Velvar je to okr.Kladno holky mají 11,9a 5 roků
@simibella Tak to je mi líto,že přítel skoro nepomáhá ☹ Má náročnou práci?U nás to tak taky bylo donedávna,byl celé dny v práci,už je to lepší 🙂 Tak to já měla pohodu,u obou,kolikrát si říkám,že bych zpátky chtěla to miminko,co jen spalo :D
@viky2007 Tak to máš docela pohodu s tak velkýma dětma,že?🙂 Dcera má šest,a jakobych ji ani neměla,lítá furt venku s kamarádkou :D
Jj už jsou v pohodě, kor ty dvě starší, ale zase se o mladší postarají venku když je potřeba. Ale někdy se také dokážou porvat jak stádo koní. 😀
@viky2007 No to mi mluv,ti moji dva,jak jsou spolu,tak jsou kolikrát taky na zabití 😀
Holky jste i na icq, nebo skypu?
Já ne,jen na fb.
@andryyysssek jé ten zas nemám já to mě mrzí
@viky2007 to je škoda.Já měla oboje kdysi,ale teď už ne ☹
Ahojky pokud máš zájem napiš bydlím sice hodně daleko je mi 31. Mám 2 ditka 6 a 4.