Hledám kamarádku na klasické dopisování skrze poštu... Je taky někdo komu to chybí ? Budu se těšit na odpověď 🙂
Ahoj taky bych si rada s nekym psala klas.dopisy
já se taky hlásím 🙂
Holky, pokud máte zájem o psaní dopisů, tak mi klidně napište 🙂
ahoj, už dlouho jsem nevzala do ruky tužku, papír, a nešla pro známku, je na čase to napravit 🙂
@pepibubu
ahoj nahodou jsem dnes zavítala na tuhle stránku,kolik už jsi napsala dopisů?Pája
Zatím žádný 🙂 ale klidně začnu 🙂
Hledám někoho na dopisování klasických dopisů, moje zájmy jsou koně a psy. Když se někdo ozve budu ráda
Jé, klasické dopisy, to by se mi líbilo 🙂 Ráda bych si s někým psala 🙂
Tak holky, je tu ještě někdo volný na dopisování?
Já si budu ráda psát🙂
Ahoj, sem tu nová a taky bych měla zájem o psaní klasických dopisů, už si s pár maminkama píšu a je fajn mít ve schránce dopis 🙂 NAvíc mě to baví, tak jestli má někdo zájem., budu jen ráda 🙂 🙂
Ahoj lidičky,ráda bych tady našla fajn kamarádku na dopisování.
Jsem z Vysočiny
Ahoj holky, taky mám zájem o klasické dopisování. Jsem z Moravy, bydlím na Slovensku, je mi 48 let. Moc ráda čtu, vyšívám a pletu.
Ahojky holky nevím jestli je tahle diskuze ještě aktivní ale bylo by super si s někým psát pokecat a nemuset se bát zrady lží drbů atd a moc se svobosně vypovídat..kdyby někdo chtěl písněte bude se těšit ;) 😅 😀
ahojte holky koukám že už je to rok staré ale zkusím to najde se ještě nějaká dobrý duše na dopisování ??? je mi 25 jmenuji se Lucie a bydlím v Olomouckém kraji mám ráda procházky a zvířata,mám pejska,kočičku morčátka a na zahradě dva koně moc ráda bych si dopisovala s nějakou dívčinou doufám že se někdo ozve 🙂
@gazalek2002 Ahojky 🙂 Ráda si s tebou popíšu 🙂 Jmenuji se Peťa, je mi 24 a jsem z Vysočiny 🙂 Když tak napiš, budu ráda 🙂
Ahoj,je tuto někdo? Rada bych opět psala dopisy 😉
ahojky taky bych si ráda s někým pokecala klidně přes messenger
@antosek
ze ty pracujes na poste a bojis se,ze prijdes o praci? :D
Ahojky 🙂 taky bych si rada s nekym psala a probrala vsechno mozne 🙂