Hledám holky s básnickým střevem. Pomůžete mi s básničkou?

lejkas
28. črc 2019

Holky prosím, vím že spousta z vás má "básnické střevo". Pomůžete mi prosím s básničkou k dárku pro manžela? Dostane roční dálniční známku 😁 děkuji

veronicka89
28. črc 2019

chudak😀

lejkas
autor
28. črc 2019

@veronicka89 proč chudák?

sasui1
28. črc 2019

K cemu mu bude? Potrebuje to k praci nebo ze s vami bude jezdut na vylety? Nebo k rodine?
Co zversovat?

cikitkapb
28. črc 2019

Dárek dobrej, ale kdyby byl k Vánocům na další rok, bylo by to lepší. 🤷🏻‍♀️ Nicméně o tom tato diskuze není.
Jak dlouhou básničku bys chtěla? Zkusím v práci něco vymyslet, ale neslibuju nic.

lejkas
autor
28. črc 2019

@cikitkapb děkuji, stačí jen pár veršíků. 😊

knuffel
28. črc 2019

Přeji Ti dnes všechno nej,
s autem nikdy nebourej.
Na výlety se mnou pouze,
jezdit dál a jezdit dlouze,
těším se, až rozbalíš
a oči svoje vyvalíš
na
dárek trochu netradiční
- a to známku dálniční.
😂

knuffel
28. črc 2019

Jo, kdybys poskytla víc informací, nemusela mi vyjít taková konina. 😝

odula
28. črc 2019

@knuffel to poslední bych změnila na "dárek sotva tradiční - totiž známku dálniční " 😃 jinak - to je super že takhle vyseknes versovacku o dálniční známce 😁👏

michaela_2
28. črc 2019

Každý správný muž, nosí v kapse nůž a na autě má známku dálniční, nekochá se jen cestou silniční.
Rychlá jízda každého láká, od klučíka po chlapáka.
Měj ale vždy opatrnosti dosti, abys nezlamal sis všechny kosti. Hodně šťastných kilometrů ročních, po našich dálnicích českých 😃

knuffel
28. črc 2019

@odula Dík, libovolně se to dá měnit, neměla jsem moc času o tom přemýšlet, takhle to zní o dost líp 👍

marketa11112
28. črc 2019

Jo nas autak ten je nej, jezdi jako silenej. Na dalnici ale nesmi, policie nikdy nespi. A tak tady jednu mame, dojedeme do finale.

marketa11112
28. črc 2019

Hura, jedemeeeee.
Po dalnici pofrcime ted rychlosti blesku,
diky znamce,
koukej kolem, nebo ti ji plesknu.

marketa11112
28. črc 2019

Jo znamku dalnicni musime mit, prokletim silnicnim projedem lip.
Ceka nas velky svet,
jedeme rychle ted.
130 v tachaci,
kola se otaci,
na miste urceni budeme hned.

marketa11112
28. črc 2019

Promin, napadaji me ted jen koniny.

marketa11112
28. črc 2019

Jo nas autak ten je nej, jezdi jako silenej. Na dalnici ale nesmi, policie nikdy nespi. Nema znamku, chudacek. Vsude mraky zatacek . a tak tady jednu mame, pofrcime do finale.

sudylichozrout
28. črc 2019

@lejkas A ta dálniční známka má nějaký skrytý význam, který je jen váš a o kterém víte jen vy dva? Nebo proč mu kupuješ k narozeninám zrovna tohle? Možná jsem staromódní, ale jako dárek k narozeninám pro milovanou osobu si představuji tedy trochu něco víc od srdce a s emocemi. Což básnička "na zakázku" k dálniční známce, kupované na konci července, fakt není. Ale je to tvůj muž a ty víš, co děláš. Snad...

lejkas
autor
28. črc 2019

@sudylichozrout TO NENÍ K NAROZENINÁM.Hodně jezdí a vždy když někam jedeme spolu si posteskne, že by se mu dálniční hodila. Tak mu chci udělat radost. Je to překvápko. 😉

sudylichozrout
28. črc 2019

@lejkas Ahaaaaa... tak to jo 😀 Pardon, jsem trubka, blbě jsem tě pochopila.

knuffel
28. črc 2019

Jo tak sorry, já to pochopila jako dárek k narozeninám... To bude ta moje kravina k nepoužití.

lejkas
autor
28. črc 2019

@knuffel ale neee, je to perfektní. Vynechám akorát to přání k narozeninám. Děkuji moc 😘

veronicka89
28. črc 2019

@lejkas ja to taky pochopila k narozkam 😀