Holky prosím, vím že spousta z vás má "básnické střevo". Pomůžete mi prosím s básničkou k dárku pro manžela? Dostane roční dálniční známku 😁 děkuji
@veronicka89 proč chudák?
K cemu mu bude? Potrebuje to k praci nebo ze s vami bude jezdut na vylety? Nebo k rodine?
Co zversovat?
Dárek dobrej, ale kdyby byl k Vánocům na další rok, bylo by to lepší. 🤷🏻♀️ Nicméně o tom tato diskuze není.
Jak dlouhou básničku bys chtěla? Zkusím v práci něco vymyslet, ale neslibuju nic.
Přeji Ti dnes všechno nej,
s autem nikdy nebourej.
Na výlety se mnou pouze,
jezdit dál a jezdit dlouze,
těším se, až rozbalíš
a oči svoje vyvalíš
na
dárek trochu netradiční
- a to známku dálniční.
😂
Jo, kdybys poskytla víc informací, nemusela mi vyjít taková konina. 😝
Každý správný muž, nosí v kapse nůž a na autě má známku dálniční, nekochá se jen cestou silniční.
Rychlá jízda každého láká, od klučíka po chlapáka.
Měj ale vždy opatrnosti dosti, abys nezlamal sis všechny kosti. Hodně šťastných kilometrů ročních, po našich dálnicích českých 😃
Jo nas autak ten je nej, jezdi jako silenej. Na dalnici ale nesmi, policie nikdy nespi. A tak tady jednu mame, dojedeme do finale.
Hura, jedemeeeee.
Po dalnici pofrcime ted rychlosti blesku,
diky znamce,
koukej kolem, nebo ti ji plesknu.
Jo znamku dalnicni musime mit, prokletim silnicnim projedem lip.
Ceka nas velky svet,
jedeme rychle ted.
130 v tachaci,
kola se otaci,
na miste urceni budeme hned.
Promin, napadaji me ted jen koniny.
Jo nas autak ten je nej, jezdi jako silenej. Na dalnici ale nesmi, policie nikdy nespi. Nema znamku, chudacek. Vsude mraky zatacek . a tak tady jednu mame, pofrcime do finale.
@lejkas A ta dálniční známka má nějaký skrytý význam, který je jen váš a o kterém víte jen vy dva? Nebo proč mu kupuješ k narozeninám zrovna tohle? Možná jsem staromódní, ale jako dárek k narozeninám pro milovanou osobu si představuji tedy trochu něco víc od srdce a s emocemi. Což básnička "na zakázku" k dálniční známce, kupované na konci července, fakt není. Ale je to tvůj muž a ty víš, co děláš. Snad...
@sudylichozrout TO NENÍ K NAROZENINÁM.Hodně jezdí a vždy když někam jedeme spolu si posteskne, že by se mu dálniční hodila. Tak mu chci udělat radost. Je to překvápko. 😉
@lejkas Ahaaaaa... tak to jo 😀 Pardon, jsem trubka, blbě jsem tě pochopila.
Jo tak sorry, já to pochopila jako dárek k narozeninám... To bude ta moje kravina k nepoužití.
@lejkas ja to taky pochopila k narozkam 😀
chudak😀