Dobrý den.
Prosím pouze odpovědi na otázku, pokud možno 🙂
Všechny karty jsem vložila do vztahu který trval 6 let. Teď je mi 36 a chci ze vztahu odejít, nefunguje I přes veškeré snahy.
Jsem rozhodnutá pro ivf a chtěla bych si najít neanonymního dárce spermatu.
Otázku zní: Neznáte fajn muže, třeba ve svém okolí, který by do toho z různých důvodů šel?
Finančně jsem zajištěná, pracovat mohu i při mateřství. Jsem schopná se o dítě kvalitně postarat a poskytnout mu domov, lásku, výchovu...
Děkuji.
Ahoj. Náhodou jsem narazila na tvůj dotaz. Napiš na l.m.t@email.cz (první písmeno je malé L)
Dobrý den,sama jsem to takto řešila,ted mám 9 letou dceru.Napiš na marsimp@seznam.cz a já ti dám kontakt
Taky jsem to takhle měla. A nakonec je to teď po letech můj muž, se kterým máme dvě děti. 🤣 Přeju hodně štěstí. Můj byl ze stranek lesbický koutek - tak nějak.
Ahoj, klidně se ozvi, může být i delší spolupráce na mdastanley@seznam.cz
môžem pomôct
Dobrý den, pokud stále hledáte dárce spermatu, rád bych se nabídl. mirekalb256@seznam.cz
Ahoj, jmenuju se Daniel a je mi 21 let, nedávno jsem o tom přemýšlel, že bych do toho šel a narazil na tebe, pokud jsi ještě nenašla vhodného a tobě sympatického “dárce”, ozvi se mi na e-mail Dankoooxd@seznam.cz a můžeme se spojit a zjistit, zda by jsme do toho chtěli jít. Prozatím přeji hezký den a věř mi, že tě chápu, někomu to může přijít divné nebo zvláštní, ale když není jiná možnost, je to pochopitelné.
Bohuzel neznam. Ale mnohokrat jsem si teoreticky predstavovala situaci, ve ktere jsi ted ty. Nestesti v ni nejsem. Ale kdybych se v ni ocitla, tak bych sla asi do baru s propichanymi kondomy a pripadny jevici se vhodny a bezpecny geneticky potencial bych sbalila…
Je to podle, ano. Upozornuji nasledne diskutujici, ze tento napad probehl pouze v me mysli. Nevim, zda bych to doopravdy udelala. Ale asi jo 🤷♀️
Naprosto chapu tvou touhu po diteti a tikajici biologicke hodiny.