Hledá se neanonymní dárce spermatu 🙂

5. únor 2024

Dobrý den.
Prosím pouze odpovědi na otázku, pokud možno 🙂

Všechny karty jsem vložila do vztahu který trval 6 let. Teď je mi 36 a chci ze vztahu odejít, nefunguje I přes veškeré snahy.
Jsem rozhodnutá pro ivf a chtěla bych si najít neanonymního dárce spermatu.

Otázku zní: Neznáte fajn muže, třeba ve svém okolí, který by do toho z různých důvodů šel?

Finančně jsem zajištěná, pracovat mohu i při mateřství. Jsem schopná se o dítě kvalitně postarat a poskytnout mu domov, lásku, výchovu...

Děkuji.

exbordelar
5. únor 2024

Bohuzel neznam. Ale mnohokrat jsem si teoreticky predstavovala situaci, ve ktere jsi ted ty. Nestesti v ni nejsem. Ale kdybych se v ni ocitla, tak bych sla asi do baru s propichanymi kondomy a pripadny jevici se vhodny a bezpecny geneticky potencial bych sbalila…
Je to podle, ano. Upozornuji nasledne diskutujici, ze tento napad probehl pouze v me mysli. Nevim, zda bych to doopravdy udelala. Ale asi jo 🤷‍♀️
Naprosto chapu tvou touhu po diteti a tikajici biologicke hodiny.

coryn1
9. únor 2024

Ahoj. Náhodou jsem narazila na tvůj dotaz. Napiš na l.m.t@email.cz (první písmeno je malé L)

mariepukova
11. bře 2024

Dobrý den,sama jsem to takto řešila,ted mám 9 letou dceru.Napiš na marsimp@seznam.cz a já ti dám kontakt

opovazlivec
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
teate
9. kvě 2024

Taky jsem to takhle měla. A nakonec je to teď po letech můj muž, se kterým máme dvě děti. 🤣 Přeju hodně štěstí. Můj byl ze stranek lesbický koutek - tak nějak.

mdastanley
26. kvě 2024

Ahoj, klidně se ozvi, může být i delší spolupráce na mdastanley@seznam.cz

rafo1223
15. srp 2024

môžem pomôct

mirekalb256
21. srp 2024

Dobrý den, pokud stále hledáte dárce spermatu, rád bych se nabídl. mirekalb256@seznam.cz

daniel03
24. říj 2024

Ahoj, jmenuju se Daniel a je mi 21 let, nedávno jsem o tom přemýšlel, že bych do toho šel a narazil na tebe, pokud jsi ještě nenašla vhodného a tobě sympatického “dárce”, ozvi se mi na e-mail Dankoooxd@seznam.cz a můžeme se spojit a zjistit, zda by jsme do toho chtěli jít. Prozatím přeji hezký den a věř mi, že tě chápu, někomu to může přijít divné nebo zvláštní, ale když není jiná možnost, je to pochopitelné.