Ahoj hledám kamaradku na dopisování . Jsem ze Zlínskeho kraje. Rada bych kamarádku která miluje knihy stejně jako ja. V mem okolí nikdo nečte ,nemam si o knihách s kým povídat.
Taky ráda čtu, ale je blbý že mám ráda žánry, které dneska moc nefrčí 😄
Taky ráda čtu. Ovšem mám dost specifické žánry. Kromě knih o Holocaustu mám ráda i Arnošta Vašíčka nebo Literatura faktu (konkrétně Vražedné trestné činy🙈). Ale líbí se mi i některé Thrillery nebo příběhy s nádechem české historie (Šikmý kostel, Bílá voda, Chaloupky atd.).
Taky ráda čtu, ale na dopisování moc nejsem, nicméně pokud bys chtěla třeba založit tady skupinku čtenářek, hned se ti tam přihlásím 🙂
Jinak já mám ráda hlavně thrillery, horory, detektivky, poslední dobou české, moji oblíbení autoři jsou: Michaela Klevisová, David Urban, Jozef Karika, Kateřina Karolová, Aleš Novotný, pak z trochu jiného soudku Patrik Hartl a Alena Mornštajnová - tady ti @mishka87 velice doporučuju knihu Hana, jestli jsi už jí teda nečetla, je to na téma holocaustu.
@klokanka31 prosimte co dnes nefrčí? Já si taky nekdy pripadám ze v knihovne lovim ty mejzaprášenější knihy, jejichž názvy ani autory nikdo nezná 😄
@martinka_33 Miluju knihy od Javořické, Pittnerové, Klostermanna...A začaly mě bavit horory spisovatelů 19. století.
@mishka87 mně tedy volba těchto žánrů nijak specifická nepřijde. Nechápu, proč by někdo četl něco jiného 😉
Samozřejmě žertuji, ale pobavil mě váš výběr. Trochu jsem se lekla, že píšete o mě
Milujem knihy, nasla som v nich vasen v dobe ktoru popisuje @rosalindamelinda. Pocas rizokoveho tehotenstva som precila 2knihy za tyzden (v kniznici ma poznali ako stáleho zakaznika 🤣).
Milujem thrillery, krimi a klasiku (ako Babicka od Nemcovej).
Sice posledny polrok citam detske knizky z mojich cias (tri vlasy deda vseveda, cervena karkulka atd) 🤣🤣
Najde se tu nekdo na dopisovaní ?
🙂 To je roztomilé v dnešní době... já také ráda čtu... Na škole jsme měli povinnou četbu a od té doby mi to zůstalo... Kolik je ti let, jestli se můžu zeptat?