Hledá se kamarádka. Je tady někdo?

biovka
11. bře 2020

Ahoj je tu někdo, okolo 20 - 25 let, (klidně i starší) kdo by měl náladu celkem nezávazně a anonymně pokecat? Trpím úzkostnými stavy, a dokážu se vydeptat, že nedokážu normálně mluvit se svým okolím... momentálně nemám nikoho s kým bych to mohla probrat, je tu někdo takový? 🙂 Děkuji (řeším hlavně problémy doma, přítel, dítě nemám)

papousekpaja
11. bře 2020

@biovka kdybys aspon napsala od kud jsi. Uzkostnymi stavy trpi i ma mamka.

llorak
12. bře 2020

@biovka ahoj, pokud ti stačí přes zprávy, což předpokládám, ze ano dle toho co píšeš, tak klidně můžeme 🙂 je mi tedy 28, takže lehce prekracuji tvůj limit, ale jsem na mateřské a nějaký sociální kontakt uvítám 😉😊

perexka
12. bře 2020

ahoj, klidně napiš co tě trápí..

biovka
autor
13. bře 2020

Ahoj jo nějak neřeším ten věk, spíš abych někoho nezatěžovala "dětinskými" problémy. Bydlím u rodičů, a přes týden jsem v Brně na škole. Teď kvůli viru jsem doma, na škole bydlím s přítelem, z čehož nejvíc pramení mé problémy. Doma se stále hádají, ale to tak nějak filtruji ale podvědomě tak nechci dopadnout i s přítelem, takže pořád přemýšlím co je na našem vztahu špatně a co bych chtěla aby bylo lepší, a jelikož ty věci co se mi nelíbí chci řešit, tak mu to vždy jemně naznačuji, pokud nestačí naznačení tak to na rovinu řeknu a tam začíná problém. Buď se mu nelíbí že mu něco říkám, jakože přikazuji a nebo vidím vše negativně a překrucuji.. přitom já se nesnažím hádat, nebo vyčítat, jen navrhovat, co by mohlo být lepší... abychom byli šťastní hlavně v budoucnu, vím, že když to nebudu řešit teď, tak mi to později bude vadit hodně a mohl by to být konec.. píšu tak nějak zmateně, tak se omlouvám