Jaké hlášky vás od lidí nejvíce pobavili/naštvali když se vám narodily děti? U mě jedna TOP hláška byla, když jsem přivezla ukázat malou bráchovi. Jeho přítelkyně hned říkala jak je malá celá po tátovi, jak mu je strašně podobná. Háček byl ale v tom že mého manžela předtím nikdy neviděla 😂
@klokanka31 moje známá se pár dní zpátky asi 5 minut rozplývala nad kočárkem, jaký že to není krásný chlapeček a že kluci jsou vždycky podobní na tatínka.... Tak jsem ji nechala vypovídat a vysvětlila jí, že máme holčičku 😁 nojo bez náušnic a růžové barvy je to těžký 😂
@klokanka31 treba tím prostě chtěla říct, že je ošklivá jak chlap 🙊😄
Mě nejvíc štvalo, jak u mladší dcery všichni komentovali, jak je baculatá, páni, to je velký miminko, jak barokní andělíček atd., ať se nebojím, že z toho vyroste, jakoby mi dávali najevo, že není dost hezká, ale že se to zlepší 🤦.
@klokanka31 klientka náhodou v mém mobilu viděla fotku manžela se synovcem a taky jak jsou si podobní. Jenže to byl chlapeček od mého bratra, takže biologicky s mým manželem nemá nic společného 😂 navíc jsme ještě ani děti neměli 😀
@klokanka31 mám jednu, co mě nejvíc ranila v těhotenství. Tátova nová žena chtěla vidět fotku z ultrazvuku a on to komentoval slovy, že ji zajímá každá píčovina.
@codal no hele, druhá dcera když se narodila tak vypadala jako kluk. Musela jsem zkontrolovat jestli nemá pindíka :D. Fakt si myslím že byla ošklivá. Objektivně. Pro mě samozřejmě nejkrásnější na světě. Ale jako - fakt ne všechny děti jsou hezký že jo. No a? Jo btw - ona je to furt taková obludka (snad z toho vyroste ;) ) , ale má neuvěřitelný charisma. Každej máme něco ;)
@klokanka31 u nas zatim vede mladsi syn pred tydnem.
Ja: privezu vam z porodnice miminko, uz se narodilo...
On: A proc neprivezes dinosaura?
Manzel kuckal smichy a muj komentar, ze miminko ma nastesti normalni rucicky, tomu moc nepomohl...
Já většinou jen slychala, Ježíš ta je ale veliká, co ji to dáváte jist (ve 3m asi svickovou🤦♀️😄) nevím, je úplně normální, narodila se jako 3,5kg, ale kolem sebe mám holt sama malá miminka, s porodní vahou kolem 2,5kg... 🤔🙂 teď v 10 m má 10kg, ale je prostě dlouhá, no... Ne že by ji jako nechutnalo 😄💕
@nekiaxy miminko je lepší než dinosaurus 😄
@gracinka7 to je fakt hnusné 😣😔
@nikivm jo, to znám. Vloni před prvním stříhání,kluk samá kudrna. Nesu ho k doktorovi,on na sobě modré body a dinosaurem,modré šortky a slyším za zády paní,jak říká holčičce "támhle paní nese taky holčičku,a jaké má vlásky,jako panenka "🤣
@nikivm No lidi jsou blázni, mně se takhle jednou rozplývala nad kočárkem jedna baba, jakýho máme krásnýho kluka. Přitom malá měla růžové dupačky, růžovou kombinézku a žlutou čepici. Tak nevím jestli baba byla barvoslepá...😊
@gracinka7 Tak to je smutný 😯
@klokanka31 přestěhovali jsme se na vesnici a babky tady lezou do kočárku.Tak jsem si vyslechla že toho kluka mám dávat na sluníčko že je celý vyblitý.Dcera v šatičkách a náušnicích a je modrooká zrzka.Určitě ji budu někde opíkat :-/
S tou podobou na tatinka...znama mela dite z IVF s darovanymi spermiemi. A sousedi se taky rozplyvali ze je to cely tatinek 😎 ale on to bral s humorem a myslel si své..
@zmrzlinka s prominutím,dobrej magor! Tchán mívá taky slizké kecy, ale vypouštím. Říkám,že má štěstí, že jsem nejsilnější pubertu zažila v bandě motorkářů a jsem na tyhle "kydy " zvyklá,jinak bych ho asi brzy poslala do prdele. Jako když jdeme s malým a on začne hlásit na známého,co jde se ženou, proč tahá dříví do lesa, že po lese běhají mladé,vyvinuté holky,co se snaží držet v kondici,tak by bylo dobré jí prověřit 🤦
@odula malá měla při porodu 2,7. Každý kdo ji viděl hned říkal : za je malinká, jaký má hezký a snědý obličejík, tak krásné miminko už jsme dlouho neviděli... A teď po dvou měsících? Co to tady máme za buřtíka, ty máš ale dvě krásné bradičky a nožičky jak špekáčky, a měla tolik vlasů, nezdá se ti, že začíná mít na hlavě koleno?
@betysch To by mě zajímalo co ty lidi mají že jediná možnost co je v kočárku je kluk 🤔
@setba No já tu bratrovu přítelkyni ještě setřela s ledovým klidem, jak může vědět že je malá mého manžela. Zbledla a dala pokoj 🤣 tyhle žvásty jak je dítě po někom ze srdce nenávidím.
@nikivm To bych je poslala do pr*ele.
Jo, moje sestra prohlásila, že má malý ve 2 m takový divný kulky...jsem myslela, že ji dám mezi oči 😵
@klokanka31 Ted u 3. dcery, ktera je uplne "za odmenu", fakt strasne moc hodne miminko, tak reci typu: "Vsak pockejte, to neni na porad." "Vsak ono ji to prejde." 😠 Kua proc to rikaji, proc nam kazi radost?
A pak klasicky kecy, ktery uplne ignoruju, ty jsou uz od 1. porodu:
"Tak kdy bude druhy/treti/dalsi dite?"
"Zase holka?"
"A ted toho kluka."
@any2any jo to já už ani nepíšu, to je automatika 😄😄
Nejvíc mě dostávala mamá. Ona na mě už od tehotenskeho testu, ze určitě to bude holka. Dostala x ultrazvukovych fotek, ze je to kluk. A ona furt do porodu dotazy. A furt je to kluk jo? Břicho mas na holku. Je to holka, já to poznám. Když se narodil, tak jen se zeptala. On je to fakt kluk? :D Takže jestli někdy bude druhy, pohlaví ji fakt nereknu do porodu.
@klokanka31 mě nedávno dostala známá ...kluka držím v náručí, páč lítal po obchodě jak zběsilý a ona na něj kouká a říká "to je tvůj chlapeček? Celý ty!" 😁
A chlapovi známý říkají, jak mohl udělat tak krásné dítě 🤦😁ale to mě štve,páč byť je to jen ze srandy, mám pocit,jako by ho sráželi ...