Jste tu? Nudíte se? Jste doma na rizikovém, s prckem co usnul apod.? Pojďte pokecat, téma libovolné, prostě jen pokec, oddych, pohodička... 😉
@petit_grisu No to tedy. Je sice hezké, že tu všechny píšeme KZ, ale když chceme jen tak pokecat, tak to fakt chybí. Co jsi měla k obědu?
@uztotakbude Zatím nic, nějak dneska nestíhám vařit. 😀 Navíc absolutně nevim co.. 😖 Chlap si odnesl do práce rajskou a já prostě nevim co si dát. 😀 Inspiruješ?
@petit_grisu No já nemůžu vařit, páč pořád zvracím. Takže jsem si objednala meníčko. Česneková polévka a kuře na paprice s bramborem. 😀
ja měla pul krabičky brambovových tyček
až se démon vzbudí jdeme na urady a do banky, doufám že díky své roztomilosti dostaneme nějakou propisku :D domácí zásoby se tenčí.
@uztotakbude To znám, já jsem na tom byla loni podobně, měla jsem teda termín v září. 😀 Já do sebe nedostala nic 4 měsíce v kuse a šlo 10kg dolů. 😀 O vaření nemohla být ani řeč, jen jsem zvracela. 😀
@petit_grisu Právě jsem vyhodila celej oběd. No to se vyplatí, stovka v záchodě 😀 O víkendu jsem ležela na kapačkách, zvracení mi zastavili a dneska už zase zvracím. To je radosti. Včera jsem si za 500 Kč nakoupila vlnu a jehlice a chci se učit plést, ale tedy dneska na to asi nemám sílu. Pleteš?
Jo, chat tu strašně chybí. 😀 Občas by ho člověk využil. 😀