Granule pro pejska. Nutra Gold, Taste of the Wild nebo Brit?

nikola988
11. dub 2022

Ahoj holky prosím Vás volili by jste pro vašeho pejska granule
Nutra Gold , taste of the wild nebo brit ? Nebo popr nějaké Dobre granule které by jste doporučili a byly by být lepku , předem moc děkuji

ee.liska
11. dub 2022

My máme taste of wild už od štěněte, doporučila nám je chovatelka. Jsme spokojeni, protože pejsek je spokojený 🙂

nazka
11. dub 2022

@nikola988 Brit prý nejsou moc vhodné granule. Říkal to nás veterinář

bbarshaa
12. dub 2022

Na trhu je strašně veliká škála různých značek. Ale toto je individuální věc. Pokud některým pejskum jedna značka sedí, neznamená to ani trochu, ze budou sedět vašemu. Tudíž je třeba si dle složení nějaké zvolit, pořídit menší balení a zkusit. 🤷🏻‍♀️
Pokud bude mít pes stolici přiměřeně častou a konzistenčně v pořádku a bude možné nastavit dávku tak, aby byl v optimální kondici, mělo by být vše v pořádku. I tak to neznamená, že mu budou granule sedět cely život a kor pokud jde o stěně, bývá změna značky granuli poměrně častá v průběhu prvních dvou let života.

nikola988
autor
13. dub 2022

@nazka četla jsem si recenze takže jsem je nakonec nezvolila, jsou docela drahé ale přitom úplně nekvalitní .

nikola988
autor
13. dub 2022

@bbarshaa děkuji

clo1
13. dub 2022

Granule Best breeder, jedno z nejlepších složení. Cena teda už vyšší, ale to je asi jasné proč.

johca
14. dub 2022

Ahoj, za mě rozhodně Brit. Beru odtud: https://www.zooo.cz/granule-pro-psy/

petulkadodo
14. dub 2022

@nikola988 Kupujeme Marp holistic. Mají skvělé složení, objednávám přes net velké pytle, ve zverimexu je nemají

doubrafka
17. kvě 2023

Zdravím, ráda bych se zeptala na nějaké zkušenosti s výrobci granulí na míru, necháváte někdo sestavovat vaším psům granulky na míru?

zorizeli
19. kvě 2023

@doubrafka Náš pejsek docela trpěl často na různé alergie, zejména na lepek a laktózu, takže jsme se dali cestou granulí sestavených na míru na základě požadavků a vyhovuje nám to. Využíváme rawbark výrobce, má kvalitní suroviny, bez masových mouček a zbytečných umělých barviv.

mangoananas
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
vejnarka88
Autor odpověď smazal
Zobraz
vejnarka88
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
glimmer
16. lis 2023

my krmíme "Samsfieldem" a jsme spokojeni jak psi, tak i peněženka 🙂