Grandoptical, máte zkušenost?

petka345
27. pro 2017

Hezký večer přeju. Chtěla jsem se zeptat jestli někdo máte zkušenost s touhle optikou. Mám už staré brýle a přítel mi dal voucher jsem do grandu abych si vybrala nějaké nové. Nevím teda jak to tam funguje s těmi vouchery, ale to bych si zjistila až tam, ale zajímá mě kvalita brýlí a jak jste s nimi spokojené. Říkal mi že mu to doporučila kolegyně z práce, že je tam s brýlemi spokojená, ale víc hlav dá víc rad, tak se chci i já zeptat 🙂

ines76
27. pro 2017

Ja jsem si tam nechala delat bryle v prvni pulce prosince (konkretne v OC Smichov v Praze) a spokojenost... ale nemela jsem zadne zvláštní pozadavky, proste obyc bryle na dalku, jen par dioptrii. Mela jsem předpis od ocniho, takze jsem se tam ani nenechavala znovu měřit.

petka345
autor
27. pro 2017

Dekuju za zprávu 😊 a mužu se zeptat za jak dlouho si je mě hotové?

ines76
27. pro 2017

@petka345 zkontrolovali, ze maji potřebná skla na miste k dispozici a rekli, že to bude za hodinu (nemohla jsem cekat, tak jsem se vratila jiny den). Kdyby tam skla nemeli, tak nevim, za jak dlouho by byly bryle hotove.

berenika39
27. pro 2017

Mám od nich třetí brýle v pořadí, samá pochvala. Přijemní, přesní (byla jsem pak náhodně i na očním a všechno sedělo), brýle hotové do týdne. Jedny jsem reklamovala a ještě ten den mi přišla sms, že reklamace vyřízená - za měpohoda. Klid, bez čekání, to měření dělají profíci.

jaja01k
27. pro 2017

Ja uz si dlouho bryle kupuju jen tam, nikdy zadny problem, vzdy naprosta spokojenost 🙂

psya
30. pro 2017

Nechala.jsem si od nich opravit bryle, vrtane, kupovane od nich, bylo to krive, reklamovala jsem, pak jiz v poradku

mrmag
5. led 2018

Voucher jsem nevyužila ani teda nevím jak to tam funguje, ale brýle jsem si tady kupovala už dvakrát a nikdy nebyl nějaký problém. Jednou jen trvalo delší dobu zhotovení ale po druhé jsem je měla rychlovkou udělané.

milunka28
8. led 2018

Preferuji spis mensi obchody s optikou, je to pro me takove mene hekticke. Mensi vyber i cenove rozpeti. Je to ale vzdycky na cloveku. V dnesni dobe podle me delaji snad vsude dobre bryle.

fialka58
17. led 2018

Kupovala jsem si tam dioptrické i sluneční brýle když měly nebo nevím jestli ještě teď mají tu výprodej a super. Mají tam dost rozmanitou nabídku podle mě, člověk si vybere jak usedlejší tak nějaké odvážné a příjemný personál.

petka345
autor
2. únor 2018

Holky děkuju moc za zprávy a že jste se semnou podělily o svoje zkušenosti s touhle optikou. Byla jsem se tam o víkendu konečně podívat, dokopala jsem se k tomu a už čekám až budou brýle hotové, vybrala jsem si hned, trvalo mi to chviličku 🙂 a slečny tam byly fajn.

finie
22. únor 2018

Holky nevíte co to tam teď mají za akci? Nějaké 3 za cenu 1, ale moc nechápu ty podmínky té akce asi jsem hloupá nebo nevím :D

baleale
1. bře 2018

Jednoduchý to je. První brýle musí mít hodnotu minimálně 1500, pak na druhé dostanete ve stejné hodnotě slevu, a na poslední máte voucher taky ve stejné hodnotě. Podle mě se to docela vyplatí když do toho jdete třeba s někým známým 🙂

finie
8. bře 2018

Ahaa a nevíte jestli mi to v té optice třeba přepočítají na kolik by mě ty troje brýle tak vyšly, bez toho že bych si je pak koupila? Já jsem se o tom bavila s přítelem ale máme jen nějaký limit, co bychom do toho daly, tak aby jsme pak nebyly jak dvě trubky že si nic nekoupíme...

baleale
15. bře 2018

Jasný, to vám spočítají. Taky jsem jim tam řekla že bych se chtěla vejít do nějaké částky byla jsem tam se segrou a nechaly jsme tam asi 11500 za ty troje. To bych neřešila jak budete vypadat, bud si je koupíte nebo ne, oni vám řeknou i v jakých regálech jsou cenově nejblíž tomu co chcete.

novisek
22. kvě 2018

prodávají tam i konktatní čočky? Nevíte? Nechce se mi to moc kupovat přes net...

elisija
1. čer 2018

@novisek Jestli je to vaše první koupě kontaktních čoček tak bych to přes net také moc neriskovala. Já jich zkoušela víc a kupuju je už jenom v grandopticalu. Prodavačka vám vysvětlí i aplikaci a jak se o ně starat jen si trochu připlatíte. Ale zase mi něco vydrží.

novisek
6. čer 2018

@elisija Já mám dioptrické brýle a chci právě vyzkoušet ty čočky. Sportuji a ty brýle jsou nepraktické v tomhle směru. Děkuju moc za info, skočím se tam podívat, kdyby mi i vysvětlili tu aplikaci tak by to bylo super.

eithelwing
6. čer 2018

Mám první brýle, nosím čočky, ale chtěla jsem nějaké levné na doma. Byla jsem spokojená, výběr v různých cenových relacích, personál poradí, jejich slevové akce mají opravdu smysl. Brýle mám i pojišťěné proti ztrátě. Po dvou letech mi přišel voucher na další brýle.

Co se týká čoček, první jsem si nechala před lety doporučit v optice Fokus. Když jsem už věděla, co chci, kupovala jsem si jiné, levnější, přes cockyhk.cz. Ale byla to vyzkoušená značka (Softlens).
Ale první aplikaci rozhodně doporučuji s odborným dohledem. Pomohli mi s prvním nasazením, pak jsem se tam přišla ukázat poté, co jsem si čočky nasadila sama doma, a pak jsem myslím měla ještě jednu kontrolu. Dost mi to dalo. 🙂

hojda
6. čer 2018

Asi záleží na pobočce, ale manželovi na P4 brýle špatně udělali, několikrát mu vypadlo sklo, nesl to na jinu pobočku, tak se hrozně divili odkud to má....☹

carolisa
15. čer 2018

Já mám s obchodem na Smíchově třeba výbornou zkušenost. Kupovala jsem si tam dvoje dioptrické brýle a letos i sluneční a partner jedině tam nakupuje kontaktní čočky. Asi je to opravdu o té pobočce a přístupu těch prodavaček, ale za sebe mohu doporučit ten grand na Smíchově.

gabuse778
13. črc 2018

Zdravím holky jestli je to tady ještě aktuální tak se musím pochlubit s mými novými. Mám první dioptrické brýle a jsem snima moc spokojená. Mají samozbarvovací skla dostala jsem na ně i slevu posílám foto, co na ně říkáte? PS: mám je taky z GrandOpticalu.

moodie
18. črc 2018

@gabuse778 Tak já mám skoro uplně stejné akorát nemají tolik té světlé barvy a jsou víc do tmava taky z Grandu ale tvar totožný, takže mě se líbí moc :D Je fakt že jsem tenkrát také přemýšlela nad těmi samozbarvovacími skly, ale nedokázala jsem si to nějak představit, že se mi to moc nelíbí. Kolik jste za ně dala?

gabuse778
25. črc 2018

@moodie Já jsem si je kupovala ve slevě byla tam ta na váš věk. Ale potom co to prodavačka vypočítala mě vyšla lépe sleva s tou věrnostní kartičkou, kterou vám v tom grandu při nákupu udělají. Protože se sleva na věk vztahovala jen na obroučky které byly levnější než samotné skla, tak jsem si nechala dát tu 30% slevu na skla a vyšli mě cca na 6500 tisíce celé ty brýle.

moodie
2. srp 2018

Tak to je dobrá cena. Já jsem přemýšlela nad novými, koukala jsem že v tom grandopticalu teď mají taky docela příjemný slevy tak si to trochu obměnit vzhled, nabrat novou zkušenost :D každopádně až dobře slouží a vydrží nějaký pátek.

chlebika
22. říj 2019

Líbí se mi, že si vybere brýle jak moje babička, nějaké usedlejší a jednoduché, tak i já. Mám ráda odvážnější a tady je z čeho vybírat. Cena je trochu vyšší, ale beru to nejen jako brýle ale i módní doplněk, který musím nosit každý den. Takže chci aby byly pěkné a stylové a vyšší cena mi tolik nevadí.

jolisha
5. pro 2019

Holky koukala jsem, že je teď v grandu nějaké akce sleva na váš věk a přemýšlím, že tam vezmu mamku aby si vybrala brýle k vánocům, opravdu to funguje tak, že když je vám 59 let, tak budete mít takovou slevu na celé brýle?

snahnah
5. pro 2019
jane_1
13. pro 2019

@jolisha jak píše snahnah. Sleva se vztahuje na obroučky a za sebe teda doporučuji. Já sama jsem tam měla vyhlídnuté jedny od prady a cena před byla kolem 9 tisíc jen za samotné obruby, teď jsem naběhla do grand opticalu a sleva na ně díky mému věku byla parádní.

jolisha
23. pro 2019

Děkuju holky za zprávy, minulý týden jsme tam s mamkou byli a vyšli nás ty její brýle na super cenu, tak jsem ráda, že jsme to takhle vychytali, akorát asi do vánoc nebudou hotové, ale to nevadí.

kanjad
9. led 2020

Ty jo tak já jsem si tam kupovala taky brýle před vánocemi a kdybych věděla, že budou mít teď tu vánoční výprodej tak bych se na to vyprdla protože jsem se tam teď byla podívat a koupila jsem si další. Ty ceny jsou tam fakt hodně nízko.