Ahoj holky vy co mate gelovky kolik tak platite za dolpneni ale i za nove? A pokud by se nasla nektera ze Zdaru nad Sazavou a doporucila sikovnou pani s modernimi vzory budem rady dekuji 😂😂
kamaradka chodi ke sve zname a plati 600 a kolikrat jsou krive a skarede. Ale zalezi na sikovnosti. Ja jsem s vietnamcama fakt spokojena
Chodím k vetnamcum jsem velmi spokojená.pokazde jiné vydrží měsíc.za nové třista za doplnění jen dvě stě padesát korun opravdu záleží kdo je dělá mají velký výběr a příjemné vystupování obdivuji jejich práci s pozdravem jsem z Ústí nad Labem nehty tady dělají jen oni
Mám šikovnou nehtařku u které jsem teď rok, platím 390 Kč a chodím jednou za 3 týdny. Déle bych nevydržela. Vždycky mi to celé obrousí a udělá nové.
Já chodím k nehtařce domů, má to jako živnost. Platím 420 bez ohledu na to, zda chci třpytky, malůvky, razítko, kamínky. Chodím jednou za 4 týdny.
Chodím 1x za měsíc, platím 450 za doplnění, 650 má nové, jsem spokojená, nehty drží a jsou pěkné.
Ja platila za komplet nove gelovky 380, nemela jsem ty na doplnovani. Ale bylo to na vesnici. Ve meste stoji samozrejme vice.
Holky moc dekuji za nazory 🙂
Já jsem se koukla na par videí na netu a koupila jsem si tu začátečnickou sadu a dělám si nehtíky sama. Takže na tom hodně ušetřím, ale je fakt že je to piplačka občas...
Chodim k vietnamcom. Platim cca 300 kč a jsem nadmiru spokojena.. vzdycky ukazu fotku a pokazde jsou moc pekne.