Uvažuji nad tím, že si nechám udělat gelové nehty, zatím jsem to neabsolvovala, tak nevím CO A JAK 😅
Prosím pište vaše zkušenosti: CENA (pouze jednoduchý dizajn, bez zdobení), ÚDRŽBA, jak dlouho to trvá, ....jak se to provádí, ...atd, .....nechám na vás, co napíšete (nejlépe co nejvíc info).
P.S. 1:Těhotná nejsem.
P.S.2: Jsem plně vytížená se 3 dětmi (od 1 roku do 7let), občas i zahrádka.....zda je to vůbec vhodné 🙂
Moc, moc děkuji všem.
No.. záleží fakt od kraji.. Mám nehtařku, doplnění 330 a nové nehty 550,-. Vždycky jsem hotová do 45 minut... Na doplnění chodím i po 6 ti týdnech, záleží na tom jké mám zdobení.. Momentálně ujíždím na roztažených třpytkách takže odrůst i když jde, nejde vidět 🙂
měla jsem alei nehtařku která mi dělala doplnění 2 hodiny.. strašný...
A na práci s nehtama si musíš zvyknout, začít na kratších a pak prodlužovat 🙂 já třeba když si zlomím nehet tak jsme bez něj tragická a nic mi nejde 😀 ale záleží, mě třeba lépe drží když mi odrostou tipy a mám už jen svoje ńehty přetřené gelem, než když mám nové nehty .. to se mi dost lámou.. a třeba nehtařka má opačný problém, delá si nové nehty co 3 měsíce, protože ji odrostlé nedrží...
Jo a malého beru na hety sebou, na tu hodku maximálně ho vždycky nějak zabavím.. a když chci jít v klidu tak se objednám na večer a malého hlídá manža.
Je to sice investice, ale co v dnešní době není, a nevidím důvod proč by si žena nemohla dovolit jednou měsíčně zajít na nehty, a jednou za 3 měsíce zajít k holiči.. můj názor...
a mě sedla až 4 nehtařka... Asi tak, hledala jsem ale našla jsem tu jednu jedinou 🙂
Tak v tom Ti můžu poradit, protože gelové nehty mám už 26 let. Když se u nás nedělaly, jezdila jsem si je dělat do Německa. Chodila jsem léta k jedné paní, dělala je moc hezké, když skončila, různě jsem zkoušela a nakonec jsem začala chodit k Vietnamcům. Řeknu Ti, ačkoliv jsem hodně náročná, našla jsem tam tak šikovnou paní, že lepší mi zatím nikdo nikde neudělal. Gelovky mám i na nohou. Protože se mi líbí jen ty úplně nejdokonalejší. chodím na doplnění nejdéle za tři týdny. Nelituji peněz ani času, protože jsem toho názoru, že by ženská o sebe pečovat měla.
Platím nehty na rukou obvykle kolem 500 korun, většinou mám nějaké zdobení. Protože jsem na ně už zvyklá, neurazila jsem si už léta žádný. Dělám s tím naprosto všechno úplně bez problémů a mám poměrně dlouhé. Vždycky mě vytáčelo, když se mi lidi ptali a s tím se dá taky něco dělat? Vzhledem k tomu, že jsem extrémně pořádkumilovná ženská a vychovala jsem tři děti, mám obrovskou zahradu a velký dům, tak jsem toho musela dělat léta hodně.
A delate si prosím někdo nehty sami doma?
Jaký je postup bez umělého nehtu.
Vrchní gel - do lampy,
Barevný gel - do lampy (lze použit i normální a nechat ho zaschnout?
Závěrečný gel - do lampy
Jde to i takto jednoduše? Budou držet? 😉 lze tedy vynechat gel tvarujici? Děkuji!
cena: jak u koho, podle toho, co používají za materiál - např. ségra dělá nový nehty za 500,- a doplnění po 3. týdnech za 300,-, ale chodila jsem k jedný ženský, co dělá nový za 1000,- a doplnění za 600,-, takže to se musíš porozhlídnout, je to značně rozdílný...
údržba: žádná, pokud se nehet ulomí, sama s tím nic neuděláš, musíš si ho nechat doplnit, může to dost bolet, pokud už se zlomí, tak často i do lůžka
doplnění: podle toho, jak rychle ti odrůstají nehty - většinou 2 - 4 týdny, ale po těch 4 týdnech už to většinou jde hodně vidět
vhodnost: na zahrádku úplně v klidu, nádobí, prostě běžný práce naprosto v pohodě, jsou odolnější než přírodní nehty, ale samozřejmě taky nevydrží všechno, mně se třeba vždycky zlomily, když sem si je přibouchla dveřma auta nebo sem hodně blbě chytla zásuvku 😀
doba: nový většinou do 3 hodin, doplnění stíhají kolem 1,5 hodiny, bez zdobení asi i míň trochu
provedení: to je na dýl, ve zkratce: zbrousí ti nehet (aby to na něm drželo), nalepí umělý tip, překryjou gelem, je tam ještě další broušení a čistění, ale to nutně vědět nemusíš pro tvojí potřebu...
nehty: nicméně, pokud se rozhodneš je sundat,musíš počítat pár měsíců s tím, že tvoje nehty budou hodně oslabený tím broušením, než odrostou, skrýt se to dá bezbarvým lakem, ale slabý budou chvíli...
tak...to je asik vše, co mě napadá... 🙂