ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda jste již některá zkusila gel lak na nehty. Teď je v reklamně v DM. Vydrží to dýl nebo se to klasicky po dvou dnech začne loupat, tak jako každý lak? koukala jsem v tom DM a stojí to 299, což není zrovna málo, tak se radši ptám. A taky tam jsou nějaké tři různé vrstvy (3 laky) - je to opravdu nutné natírat třema různýma vrstvama? ...to je pak klasika gelové nehty. Já potřebuji najít nějaký opravdu kvalitní lak. Nebaví mě každý 3.den přelakovávat nehty...
Já teda nevím co prodávám DM, ale já jsem neodolala a minulý týden jsem si koupila (měli slušnou slevu) v Tetě gel lak od essence. Je to podkladový slupovací lak, pak vrchní krycí lak a pak čistící roztok (celkem mě to stálo asi kilo 😀 ) No a už mám nalakováno čtvrtý den a furt to drží.
Celej postup spočíval v tom, že jsem otřela nehty čistidlem, nanesla slupovací lak, zapekla, nalakovala obyčejným barevným lakem a po zaschnutí natřela vrstvou toho krycího gel laku a znovu zapekla. Pak už jsem jen čističem setřela výpotek a bylo to.
Je to podstatně tenčí než klasické gelovky, ale o něco silnější než lak. A jak jsem už psala, po čtyřech dnech furt nehty jako čerstvě nalakovaný, tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat dál...
Jednou mi je dělala kamarádka a za dva dny se mi to celý loupalo, ale jen na pár nehtech. Navíc to klasickým odlakovačem nejde sundat, takže musíte čekat. Za mě nedoporučuju.
Já mám od essence - vyhrála jsem to v soutěži, konečně jsem se odhodlala to zkusit a jsem spokojena🙂
@jituliiii já si i gelovky dělala sama, právě abych nemusela někomu platit 😀
Mně se zase moc líbí, že můžu používat svoje starý laky a nemusím kupovat spousty barevných gel laků. Jinak i já mám poprvé a ta zkouška podle toho i vyppadá 😀 Barevný lak totiž na ten podkladový chytá trošku hůř a když nezaschne pořádně, tak se tím krycím tak nějak rozmázne a jsou na něm pak šmouhy 😀 Musí se to vychytat, no 😀
Nemáte nekdo fotku tech laků a nalakovaného nehtu? Já pouzivam shell lac, je to asi na stejnem principu, ale tady je to nesehnatelne a jeste dost drahe, tak by to chtelo nakou levnejsi variantu...
Já do té sady od Sally Hansen jdu. Četla jsem jen pozitivní recenze. Líbí se mi i to, že to ty nehty posiluje a rostou zdravější a pevnější.
ahoj, já je používám hodně, vydrží dlouho (v podstatě dokud neodrostou) a neloupou se. Mám je na ruce i nohy. Kupuji si na netu kde seženu levnější. Jinak ted jsem zkusila i od vetnamcu a hele drží uplne stejne a mají velky výber barev a za jeden jsem dala tušim okolo 80 Kč