Fyzický kontakt mezi partnery - dotyky apod. Jak často si dáváte najevo?

7. únor 2021

Jak casto si s partnerem davate najevo lasku prostrednictvim fyzickeho kontaktu? Nemyslim sex, ale jen nesexualni dotyky jako je obejmuti, polibek, pohlazeni apod.

bartunci2012
7. únor 2021

Denně několikrát.

barulina
Autor odpověď smazal
Zobraz
leniczka23
7. únor 2021

Pokud budu počítat i pohlazení, chytnuti za ruku atd tak milionkrat, pokud obejmutí, mazlení tak několikrát během dne.

codal
7. únor 2021

Taky několikrát denně, já bych bez toho být nemohla.

mortizany
7. únor 2021

Neustále. Vždy když kolem sebe projdeme tak se prohlásíme,když vařím přijde ke mě a obejme mě a políbí. A pusu ? To se nedá ani spočítat kolik si jich dáme přes den. A každý večer schoulrný k sobě koukáme na filmy

bera28
7. únor 2021

Vždy, když jsme spolu. Už téměř 9 let.

kakba
7. únor 2021

Porad. Kdyz jeden z nas vari. Kdyz je ve vane, jen tak projde, sahnuti na zadek. Jsem uchyl. Sahnu na ptaka, manzel na prsa. Proste normalka uz 13 let.

krupka3
Autor odpověď smazal
Zobraz
klokanka31
7. únor 2021

Každý den. Pusa x krát za den, obejmutí i pohlazení taky několikrát denně. Třeba myju nádobí, manžel jde kolem, tak mě pohladí po zádech...

mrstte
7. únor 2021

U nás to je jen večer že se můžu přitulit a většinou jednu pusu. Ale je to pro mě hrozně málo a strašně trpím. Byla jsem zvyklá na letmé dotyky, obejmuti a několik pus denně. Teď jen na přítele sáhnu tak hned ať na něj nesahám a nebo se bojí co se děje 😔

ellyem
7. únor 2021

I několikrát denně. Nebo jeden z nás jen tak přijde a řekne, že toho druhého miluje.

lentilka3
7. únor 2021

U nás strašně málo.. trpím tím, pořád si musím vynucovat objetí, lásku, pusu.. i sex. A to spolu budeme 2 roky teprve..

klokanka31
7. únor 2021

@mrstte Přítel ti řekne ať na něj nesaháš? 😮

klokanka31
7. únor 2021

@ellyem To mi můj manžel taky jen tak během dne říká že mě miluje když prochází kolem mě 🙂

mrstte
7. únor 2021

@klokanka31 jo 😐 ale stejně ho kolikrát nenechám být

autor
7. únor 2021

To hezke, co zde pisete.

klokanka31
7. únor 2021

@lentilka3 A co zkusit si to nevynucovat? Naoko spíš ochladnout.

klokanka31
7. únor 2021

@mrstte Mně tohle manžel říct tak teda nevím... 😯

lentilka3
7. únor 2021

@klokanka31 Zkoušela jsem již vše a nepomáhá, je prostě takový 🙂 Introvert, který nikdy neměl vztah a nepotřebuje v životě někomu dávat lásku.

mrstte
7. únor 2021

@klokanka31 no už jsem se s ním o tom několikrát pohádala, ale on si to hodně přinesl od rodičů a nehodlá s tím nic dělat 😔

lotosek
7. únor 2021

Dokud nebylo dítě, tak furt. Teď jsem doteky vyloženě přesycena, jak dítě po mě pořád leze, tak na partnera už nemám bohužel úplně kapacitu, je mi to až nepříjemné, já potřebuju hodně osobního prostoru. Hlavně jsme teď kvůli koroně oba už dlouho doma, tak si holt nejsme momentálně vzácní.

elencze
7. únor 2021

Minimálně jednou za hodinu, oba pracujeme doma, jsme spolu pořád.

klokanka31
7. únor 2021

@mrstte Tak to je teda smutný 😯

mrstte
7. únor 2021

@klokanka31 no je, jsme spolu rok a pár měsíců a vždy mu řeknu že by se mohl začít chovat stejně jako na začátku, to bylo o něčem jiném.

klokanka31
7. únor 2021

@mrstte Nebo třeba má jen blbý období... V každém vztahu může být na chvíli ochladnutí, pak zas naopak...

mrstte
7. únor 2021

@klokanka31 to chápu, ale to období je od doby co spolu bydlíme....

95newmommy2020
7. únor 2021

Potřebuji to několikrát denně 😁 Takže několikrát denně. Kdyby bylo na manželovi tak by se mě asi ani nedotkl. Ale je to proste tím, ze on vyjadřuje lasku prakticky a já fyzicky. Bylo potřeba najít balanc. 😁❤️

gracinka7
7. únor 2021

Pořád. Sice na to z domova nebyl zvyklý, ale naučil se.

kamino
7. únor 2021

Minimálně, nejsme kontaktní ani jeden - ovšem jak se říká, odříkaného chleba největší krajíc, dítě je tulidlo a mazel, ten si to vybral za oba.. což nějak dávám..

codal
8. únor 2021

@gracinka7 můj muž se to taky asi naučil ode mě a hlavně od holek, které se s ním tulí pořád. A hlavně v noci to pro něj ze začátku bylo peklo, protože on je ten typ, co potřebuje v posteli prostor a ta starší teď spí s ním a leze mu do postele a on ji nechá, protože ji prostě hrozně miluje, ale mě by " vyhodil"😂😂😂😂. On to z domova taky moc nezná, nějaké extra mazlení s rodiči a tak, babička je úžasná, ta asi jo, ale taky mnohem min než jsem třeba byla zvyklá já z domova, ale děda ten se s ním vůbec nemazlil. Manžel teď i sám přijde, obejme, dá pusu a sám říká, jak je to hezký. A moje děti "vyškolily" i toho dědu, který prý mému manželovi snad nikdy pusu nedal (nebo si to manžel nepamatuje) a holky k němu vždycky hned běží a objímají ho a on tak hezky zjihnul a tu pusu jim dá.