Fotokniha tvořená průběžně

juka22
26. dub 2017

Milé maminky, asi mám hloupý dotaz, ale jsem úplný amatér, žádnou fotoknihu jsem zatím netvořila... Ráda bych si v průběhu těhotenství tvořila fotoknihu a postupně do ní vkládala fotky, pocity, události. Sloužila by tedy jako jakýsi "deník". Nechci si shromažďovat fotky a pak je najednou nechat vytisknout, nebo dělat podle lístečků s poznámkami fotoknihu zpětně. Stejně tak bych ráda dokumentovala první roky miminka.

Je tohle prosím možné? Můžu na fotoknize pracovat (např. i offline) několik měsíců nebo i let? Určitě bych tyto informace na netu po delším brouzdání našla, ale věřím, že nejsem jediná, kterou takovýto "deník" napadl. Nemáte s tím tedy prosím některá zkušenost, případně i ověřeného výrobce fotoknih? Děkuji 😉

j.a.n.i
26. dub 2017

@juka22 Ano, je to možné, stačí si vybrat u koho si chceš fotoknihu dělat, stáhnout příslušný program a můžeš tvořit.

misulinka44
26. dub 2017

Ano jde to. Taky to tak už dělám. Vytvořit najednou knihu mi trvá šíleně dlouho. Tvořím postupně a čekám na akci,pak objednávám;) objednávala jsem u fotolabu,ale cena versus kvalita dost hrůza. Luxusní fotoknihu na lesklém fotopapíru mají krásnou,ale cena byla nějakých 1600,-. Máme takovou svatební. Na normální fotky jsem objednávala digitální tisk ale kvalita hrozná, byť cena přes 800,-. Přesídlila jsem na Happy Foto,kde v akci lze fotoknihu pořídit za 250,- a kvalita je fajn. Samozřejmě fotopapír je lepší,na nějaké nóbl fotky. Ale na normální fotky stačí digitální tisk. Záleží už na člověku,co mu vyhovuje,co fotí a kolik do toho chce vrazit;)

juka22
autor
26. dub 2017

@j.a.n.i
@misulinka44
Moc děkuju holky!