Hezky den maminky 😊 chtěla bych se zeptat, zda některá z vás nedělala pro své miminko fotoknihu prvního roku života místo doplňování do těch koupených.
Nebo co si myslíte, že by tam určitě nemělo chybět?
Čekám první miminko a tak nějak nad tím přemýšlím, co všechno tam potom dát. 🤗
@bobinecka01 Delam to skoro stejne 🙂 Ted uz jsem sestavovala treti - koncici tretimi narozeninami. V prvni knize jsou fotky z porodnice, karticka s udaji na postylce, vitani obcanku (vc. pozvanky), prvni navstevy miminka, Vanoce, vylety, prvni dovolena - proste takove shrnuti prvniho roku zivota. Uz ted, kdyz se do ni divam, jsem dojata, za 20 let budu brecet jako zelva 😀
@meronym @bobinecka01 já právě také dělám každý rok od výročí k výročí pro mě a manžela, takže miminku budu dělat vždy k narozeninám. Tak to asi budu dělat jako vy 🤗
Já jsem koupila Prckův deník - prvních 1000 dní života a je to pecka. Je to shrnutí 3 let života, úspěchy, jak šel vývoj atd. Na konci je strom života. Je to moc hezky ilustrované. Mrkni na net. Jinak mám i album, kde mám i ty ostatní fotky 🙂
Ja delam kazdy rok fotoknihu.... Ale ma tam fakt jen fotky a pripadne psano kdy a jaky vylet+fotky, at vi, kde byli😅 dceri delam uz treti a synovi zacinam prvni😍 mam pro deti doma i ty koupene, kde se hodne i zapisuje, ale ja na to psani nejsem, takze trosku trpim u toho🙈😅
Delam knihu od narozeni holek kazdy rok a kazda ma svoji. Proste shrnuti roku na 40 stranach. Mam tam vyfoceny posledni fotky pred porodem. Pak na pokoji a pak uz otisk nozicky a takovou tu karticku co pisou. Jako vaha cas datum atd. No a pak to mam rozdeleny dle mesicu a koncim narozeninama.