Tak jsem se pustila do hledání fotoalbumu na fotky mojí malé, ale nemůžu najít nic pořádnýho, navíc nevím co je lepší, jestli album na růžky, na zasouvání, ještě jsem četla že jsou samolepící nebo co... Poradíte?
@amazonkajanik taktéž jsme zvolili tuto firmu 👍
@amazonkajanik To zní dobře 🙂
Jen od Happy Foto nechte tisknout tu dražší variantu na fotopapír, ta obyč je dost děsná. Na tomto nemá cenu šetřit.
@klokanka31 u Happy foto doporučuju fotoknihu deLuxe, v úterý na ní skončila akce, vyplatí se počkat na další, sleva 30-50%
My máme rádi klasické fotky, takže tiskneme a dáváme do alba. Na růžky jsou super, pokud si s tím chceš vyhrát. Samolepicí jsem měla jedno a moc mi nevyhovovalo. Takže vybírám zasouvací vždy s nějakým hezkým dětským motivem 🙂
@klokanka31 právě že mám vše na telefonu, tak se mi zdá zbytečné tisknout a dál vkládat, když je u nich ta možnost fotoknihy s různými náměty.
Krásná alba jsou na Fleru, mám od Jitky Vlachove a nádherná má i Marcela V. Fotky lepim oboustrannou lepicí páskou.
Ja mám tiež z fleru od hakybaky. Má úžasný výber. Album je kvalitné, samolepiace, naozaj drží a nie je problém odlepiť a upravovať. Mám dokonca medzi fotkami aj lisované sušené kvety a krásne držia.
@klokanka31 Já mám nejraději alba od firmy Hama a fotky lepím oboustrannými poodkepkami na fotky. Fotoknihy taky dělám. Ty jsou takovou kronikou roku a na profi fotky mám ta fotoslba.
@klokanka31 Jinak fotoknihy jsou nejlepší od CEWE. Cena vysoká, ale kvalita nejlepší a nejlepší program na tvoření. Dobrá je i Bontia. Happy Foto jsem měla asi tu nižší kvalitu, protože jsem moc nadšená nebyla.
Na Cewe fotoknihu nedám dopustit, ale je to finance darda. Program je super, moc dobře se v tom pracuje.
@felixfelicis souhlasím - mám už dvě alba od Jitky Vlachové a provedení super, komunikace s paní také. Jen ten čas dát vše do kupy. Moje představa byla, že vlepím jak fotky, tak třeba i obrázky, co děti malují... dopíšu komentáře co to bylo, kdy to bylo.
@anakolut můžu se zeptat, jestli máte srovnání i s dalšími značkami? Konkrétně mě zaujala od Saal Digital, podle recenzí vypadá pěkně ale nevím jak v reálu..
Měla jsem kdysi od Fotolabu a Bontia, ale ani jedno mi kvalitou nepřišlo nic moc. Bontia je sice super levná, takže třeba na tlustou fotoknihu z dovolené je to fajn ale ta kvalita odpovídá té ceně...
Jinak na fotky dcery asi taky půjdu do klasického fotoalba, uvažuji o lepení fotek takovou tou oboustrannou páskou na fotky, ale zkušenost zatím nemám.
Já už se na nějaká alba vyprdla a jedině fotoknihu z happyfoto 🙂 teď maj do 21. (tuším) akci na 50 stránek za 299 Kč 100 stránek za 500...to jsou krásné ceny. Mám i tu delux knihu, ale přijde mi to zbytečný. Jako je to pěkný, ale bohatě nám bude stačit obyč papír.
Ja mam rada klasiku, nic se nevyrovna klasicke fotce 🙂. I kdyz se to prodrazi, ma to sve kouzlo!
Mam klasicke album (bile strany, mezi nimi kridovy papir, at se fotky nelepi k sobe) a da se tam rucne dopisovat - datumy, zazitky, vzpominky, nebo neco nakreslit.... Navic tam lepim i vstupenky atp. Na lepeni pouzivam oboustranne lepici ctverecky, drzi paradne a dobre se s nimi pracuje. Do ruzku bych nesla - fotky mi z tama vzdy vypadavaly. A do lepiciho alba bych taky nesla, jelikoz nevim, zda se tam da dopisovat? Alb je na trhu hodne, jde jen o to, vybrat, jake se ti libi 🙂
Tyhle fotoalba jsou krásný
https://www.mywoodstyle.cz/
@klokanka31 co třeba fotoalbum přímo od nějaké firmy? Já si budu nechávat dělat od happy foto. Takže padá nějaké lepení,zasouvani fotek, prostě dorazí kniha rovnou s vytistenymi fotkami v provedení,jaké si zvolím ...