Fotky z fotoateliéru, máte zkušenost?

kikina9
6. říj 2015

Určitě si spousta z Vás nechává dělat fotky dětí a rodinné foto ve fotoateliéru. Necháváte se tak fotit pravidelně, nebo jenom občas? A jak potom zakládáte fotky? Dáváte do jednoho společného alba, nebo děláte každému dítěti své album, plus případně ještě jedno pro vás, až děti jednoho dne odejdou z domu, aby Vám zůstala nějaká památka? Pořád přemýšlím, jak to nejlépe vyřešit, tak budu moc ráda, když se se mnou podělíte o zkušenost, jak to realizujete u Vás doma.
A ještě bych měla jednu otázku, fotky dětí ze školky. Dáváte taky do alba, nebo zakládáte nějak jinak? Každá fotka má jiný formát, tak mě napadá snad jen fotolepící album. Máte s ním dobré zkušenosti, nebo mi ho nedoporučíte?

lucisusi
17. pro 2015
Uživatel lucisusi je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucisusi.

necháváme děti fotit každý rok na stejném místě v atelieru Paní Šebestové, je to jak paní z pohádky, je hodná, s dětmi to umí a fotečky má krásné. Fotky pak zakládám hromadně nemám oddělené alba.

erickaben
19. pro 2015
Uživatel erickaben je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od erickaben.

@lucisusi
luci necháváš fotit děti opravdu hned od miminek?Já právě dostala tip na paní Šebestovou v Praze, že fotí dětičky, ale ještě jsem s dětmi v atelieru nebyla, tak nevím jestli to zvládnou. Chtěla bych tam zajít, máme to blízko a chtěla bych nějaké krásné fotečky, mám jen mnou nafocené děti a to prostě nic moc třeba do rámečků.

kackapospi
2. led 2016
Uživatel kackapospi je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od kackapospi.

Nechce se mi zakládat nová diskuze a našla jsem tady tu 🙂 Nemáte někdo prosím zkušenost s fotoateliérem v brně? Chtěla bych pak nechat udět nějaký obraz s profi fotkou do ložnice 🙂

tamcakal
16. led 2016
Uživatel tamcakal je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od tamcakal.

@erickaben
Eriko vím, že ses ptala Lucky, ale my byli s miminkem asi ve 4 měsících na focení a suprově se to zvládlo. Myslím, že když je miminko menší, je to snažší než třeba v roce a půl 😉 . Na paní Šebestovou jsem slyšela od kamarádky obrovskou chválu, že opavdu to s dětmi umí a je šikovná.

lucisusi
18. led 2016
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucisusi.

jo jasný Eriko hned od miminek, chtěli jsme mít nějaké hezoučké fotky mimiska. Bylo to úplně v pohodě.

lucamrk
19. led 2016
Uživatel lucamrk je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucamrk.

Jo jo je super, paní Šebestová krom miminek fotí i například glamour fotky je moc šikovná.

tamcakal
6. únor 2016
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od tamcakal.

jo jo když se vyvedly fotky dětí, také jsem přemýšlela o glamour fotkách pro manžela na Valentýna, ale to už se asi nestíhá, že?

lucisusi
10. únor 2016

@tamcakal
jo jo také jsem slyšela, že paní Šebestová fotí hezké glamour fotky, ale osobní zkušenosti nemám.

tamcakal
15. únor 2016

tak už jsem objednaná na glamour ka paní Šebestové, tak uvidím jak se povedou.

lucamrk
20. únor 2016
Uživatel lucamrk je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucamrk.

Tamco u paní Šebestové bych se toho fakt nebála, je jednička.