Nechávali jste si někdo vyvolávat fotky v DMku? Chci si je tam nechat udělat a nevím jestli zvolit levnější nebo dražší variantu? Je ta levnější kvalitní?Zarazilo mě co znamená DM papír?
Ahoj,popravdě nevím jestli jsme měli fotky dražší nebo levnější,ale byly strašné.Přinesla jsem si je minulý týden a fakt špatná kvalita.Cena byla 2,5kč,tak asi ty levnější 😨 .
já si nechala v dm jen jednou a hruza už nikdy to radči jdu do fotolabu a mám jistotu že budou krásné
Ahoj,tak ja nechavala dost vyvolat v DM a vzdy spokojenost,ono zalezi v jake kvalite tu fotku porizujes (fotis) jestli,ze je neco z blizka a oriznuto,tak je to neostre ( treba kdyz si foto upravis a vyriznes si treba malou),ale klasicky fotky uplne v pohode, ted na Vanoce jsem delala nasim megakolaz asi z 80 fotek a vsechny v pohode,jinak uz jsme delali i kalendare nebo hrnky s fotkou a taky super,nemuzu si stezovat 😉 🙂
Ahoj, tak já dělám fotky (zatím) jen v DM a jsem spokojená. Dělala jsem tam teď i hrnečky a taky super. A občas mají i akce/slevy 🙂
tak já nechávám fotky vyvolávaj jen tam a spokojenost a beru ty kvalitnější 🙂
Můj muž hodně fotí a když dělat test z různých labů na jedno fotku /barevnost, kvalita atd./ tak DM vyšlo na druhém místě jako nejlepší 🙂
určitě ty dražší, ty jsme měli vždycky moc hezké. Nedávno jsem zkusila ty levnější a je to hrůza, barvy nesedí, obličeje máme jako by jsme se fest spálili na sluníčku 😒 V DM si nechám dělat fotky dál, ale rozhodně ty kvalitnější=dražší 🙂
Ahoj @pusolamy určitě ber dražší. Jednou jsem si nechala udělat levnější a nebyly to pěkné fotky 😠 Papír mi nepřišel výrazně jinej ale barvy vůbec nebyly ostré 😝