Focení - pozadí zimní les. Co obléct holčičkám?

heliante
11. lis 2020

Maminky prosím poraďte, co byste oblékly holčičkám (3 a 7) na focení s pozadím "zimní les"? Foto mi sem nejde vložit a letáček asi nemohu, kvůli reklamě. Jsou tam zasněžené stromy, sníh, sáňky a severští psi. Focení bude narychlo, protože se uvolnil termín, tak musím nějak zabojovat s tím co máme doma. Šaty asi nebudou úplně to pravé, co myslíte? Děkuji za všechny rady🙂

g_m
11. lis 2020

Já budu hnusná, ale pokud už na samotném pozadí jsou severští psi, stromy a sníh, tak je to mega kýč a oblečení to už nezachrání...
Nicméně pokud je pozadí do bílo-šeda, tak něco červeného, ať vyniknete. A pokud je to v ateliéru, tak dejte klidně šaty. Lidi se mi na vánoční focení venku vyslékali do šatiček 😀 Pokud to chcete tématicky, tak hezkou "baranici", kabátek s kožešinou a pletené severské rukavice + červené kalhoty.

mamikry
11. lis 2020

@heliante Ja bych dala treba sukynku, svetrik a teple puncosky/teple podkolenky, nebo saticky s dlouhym rukavem. Idealne treba cervene nebo zelene barve s bilou, takova ta vanocni kombinace. Doladit zimni efekt muzete botickama, salou, klapkama na usi....

heliante
autor
11. lis 2020

@g_m netvrdím, že to není trošku kýčovité, je to taková ta klasika, co se fotí ve školce... Na druhou stranu se mi to docela líbí (psy možná odstraníme🙂 a babičkám fotky určitě udělají radost. Holky viděly letáček a chtěly by se fotit, jen mně do toho úplně nejdou ty šaty, no. Říkala jsem si rifle, chlupaté vestičky..., ale co na nohy??? A leták je bohužel v klučičí verzi.

benjik
12. lis 2020

Na nohy válenky, sněhule. Jinak přesně jak se tu píše - chlupatá vesta nebo kabátek. Legíny.