Focení miminek, jak to probíhalo?

leontynka1
8. pro 2016

Ahoj holky nechali jste se některá fotit s miminkem? Jak to probíhalo, dá se to? Asi taky záleží na fotografovi, jestli to s nimi umí a je rychlý aby to mimčo dalo ne? Přemýšlim o fotografce Petře Šebestové z Prahy? Nefotil se u ní někdo?

murc
8. pro 2016

Ahoj.Ano.Mělo by se to stihnout do cca 2 týdnů věku, kdy je miminko ještě hodně spavé. Trvalo to cca 2,5 hod. Nejvíc času zabralo uspávání, když se vzbudila. A když to nešlo, tak jsem i nakojila a to ji uspalo. Jinak tam byla spousta dekorací, takže když se fotilo, už jsem vybírala doplňky na další fotku.Podle požadavku fotografky jsem byla v černé nabo bílé. Převlečení se hodilo, malá mě počůrala...a taky většinu dekorací, ale s tím se počítá.Fotografka to s ní hodně uměla, zkušenost byla vidět. Původně jsem se ani fotit nechtěla, ale nakonec jsem si to užila , a jsem ráda za ty krásné fotky. Nicméně s žádnou fotografkou z Prahy zkušenost nemám.

codal
9. pro 2016

V Praze foti Lucie Ryglova,jezdi i domu,coz doporucuju,je prijemne byt ve svem prostredi,kamaradka v jednom atelieru zazila velkou zimu a mala ji tam nastydla... Lucka si privezla dekorace a vse sebou,fotky jsou krasne,je to profik..

leontynka1
autor
9. pro 2016

@codal super děkuji 🙂 já si nechám zaslat nabídku od obou a nějaké ukázky a pak se rozhodnu, zatím jsem ale pro Petru, ona fotila kamarádce svatbu a měla fakt krásný fotky.

ma_cherie
9. pro 2016

@leontynka1
@codal Lucii Rýglovou můžu taky doporučit - nám teda nefotila miminko ale svatbu a fotky jsou vážně nádherné 🙂

leontynka1
autor
12. pro 2016

Paní Šebestová fotí i glamour fotky. Až bude mít manžel narozeniny nechám se u ní nafotit a udělám mu z toho fotoknihu. A rovnou se s ní domluvím na rodinné foto. glamourfoto.cz

hedka23
12. pro 2016

ja som fotila torjmesačné miminko u jednej pani doma a miminko to zvladlo uplne v pohode 🙂 domace prostredie bolo pre neho uplne mega upokojujuce maminka kojila ked potrebovala a neplakal ani ked sme ho prezliekali trvalo cele fotenie asi hodinku a pol, asi by som vám naozaj odporučila skôr fotenie u vas doma kde si fotografka prinesie svoje dekoracie u takych malych deti je to skôr o tych dekoraciach a hlavne je aby bolo bábo v pohode aspon ja mam ten názor musíte zvažiť aj ako váše dieťa zvláda zmeni prostredia 🙂