Ahoj holky, potřebuji se vypsat a taky si poslechnout nějaké názory. Zažila jsem tedkom v práci situaci, kdy se mnou zákazník flirtoval. Já jsem ale taková ledová královna, lidi se bojím. Takže, i když mě přitahoval, tak jsem nebyla schopna vůbec reagovat. Mám na něho číslo, to jsem si vygooglila. Myslíte si, že kdybych mu napsala, že budu za blázna?
nepsala bych..pokud jen neflirtoval ze setrvačnosti, jako holkař a skutečně ses mu líbila, tak se objeví a můžeš to posunout dál pak
Díky za reakce. Ale vím, že už nikdy nepřijde. Byl to můj pacient. Ptal se, jste zítra v práci. Já, mám volno. A skarede, vystrasene jsem se na něho podívala. 😀 Měla jsem říct, vy mě chcete ještě vidět? A bylo by. 🙂
@taao a ses si jistá, že už nemůže přijít? Třeba se zase dostaví ne?
@martiina_k Ne ne, už se nedostaví.
@lv Máš pravdu, může, ale hrozí klevety,ani si to dost dobře nedokážu představit. Vždyť by mě měli za lehkou holku kolegyně, právě jak řekl jestli jsem zítra v práci, tak mě úplně vyděsil. Možná máš pravdu, viděl mladou holku. Prostě mi imponoval, i kdybych s ním třeba zašla jednou na kafe,tak by to bylo fajn.
Ja bych nepsala. Spis pockej, az zase prijde. 🙂 a bav se s nim.