Poradí mi nekdo, jak to funguje na fleru? Jake jsou pravidla? Doporučili byste registraci?
Chceš nakupovat nebo prodávat?
pravidla si pročti ,jsou tam k dispozici
Zaregistrujes se, kdyz chces prodavat nebo kupovat. Ja tam treba jen kupuju. Zbozi das do kosiku, fler zasle prodavajici zpravu, ta ti napise na tvuj ucet na fleru zpravu a udaje k platbe, ty zaplatis zbozi prodavajici odesle. Je tam hodne milych a sikovnych lidi a zatim mne nikdo nepodvedl. Doporucuji.
@lolajda máš živnost?
@lolajda O nic nejde, mam pocit, ze cena se navysi o 11%, ktere jdou z prodeje Fleru jako provize. Proto jsem se u lepsich prodejcu vzdy divala, jestli nemaji i vlastni stranky, kde to vyjde o tech 11% levnej.
Kazdy mesic pak fleru posles ty provize z prodeje.
Muzes prodavat i bez zivnosti, i kdyz to neni ideal.
Akorat s prodejem je to divoke, je tam uz strasne moc prodejcu a moc me nebavi se tim probirat. Chce to mit supr fotky, ktere zaujmou... Co chces prodavat?
@g_m bez živnosti určitě ne
@marketka_m Jde to i bez zivnosti, pokud si to clovek veme na triko.
@g_m
@marketka_m
@ariadna12
mam živnost, ale na jiny obor, chtela jsem zkusit prodávat vence, popřípadě nejake jiny výrobky ...živnost na manikuru
@lolajda super, tak rozšiř živnost.. to jde ne? A jdi to zkusit... já mám také v plánu živnost, ale nevím jak to chodí, a také bych chtěla na fleru prodávat.. hlavně výrobky pro miminka, hnízdečka a zavinovačky a tak 🙂
@lolajda Rozhodně, skvělý nápad. Já tam nakupuju často a ráda. Nemám jedinou vyloženě špatnou zkušenost 🙂
Funguje to jako Eshop, jen těch prodejců je tam asi milion 🙂