Fler pravidla. Jak to funguje?

lolajda
12. pro 2020

Poradí mi nekdo, jak to funguje na fleru? Jake jsou pravidla? Doporučili byste registraci?

journals
12. pro 2020

@lolajda Rozhodně, skvělý nápad. Já tam nakupuju často a ráda. Nemám jedinou vyloženě špatnou zkušenost 🙂
Funguje to jako Eshop, jen těch prodejců je tam asi milion 🙂

g_m
12. pro 2020

Chceš nakupovat nebo prodávat?

jarla
12. pro 2020

pravidla si pročti ,jsou tam k dispozici

ariadna12
13. pro 2020

Zaregistrujes se, kdyz chces prodavat nebo kupovat. Ja tam treba jen kupuju. Zbozi das do kosiku, fler zasle prodavajici zpravu, ta ti napise na tvuj ucet na fleru zpravu a udaje k platbe, ty zaplatis zbozi prodavajici odesle. Je tam hodne milych a sikovnych lidi a zatim mne nikdo nepodvedl. Doporucuji.

lolajda
autor
14. pro 2020

@journals
@g_m
@jarla
@ariadna12
Prave chci prodávat, nakupovala jsem uz taky, taky mam dobrou zkusenost

marketka_m
14. pro 2020

@lolajda máš živnost?

g_m
15. pro 2020

@lolajda O nic nejde, mam pocit, ze cena se navysi o 11%, ktere jdou z prodeje Fleru jako provize. Proto jsem se u lepsich prodejcu vzdy divala, jestli nemaji i vlastni stranky, kde to vyjde o tech 11% levnej.
Kazdy mesic pak fleru posles ty provize z prodeje.
Muzes prodavat i bez zivnosti, i kdyz to neni ideal.

g_m
15. pro 2020

Akorat s prodejem je to divoke, je tam uz strasne moc prodejcu a moc me nebavi se tim probirat. Chce to mit supr fotky, ktere zaujmou... Co chces prodavat?

marketka_m
15. pro 2020

@g_m bez živnosti určitě ne

g_m
15. pro 2020

@marketka_m Jde to i bez zivnosti, pokud si to clovek veme na triko.

lolajda
autor
16. pro 2020

@g_m
@marketka_m
@ariadna12
mam živnost, ale na jiny obor, chtela jsem zkusit prodávat vence, popřípadě nejake jiny výrobky ...živnost na manikuru

marketka_m
16. pro 2020

@lolajda super, tak rozšiř živnost.. to jde ne? A jdi to zkusit... já mám také v plánu živnost, ale nevím jak to chodí, a také bych chtěla na fleru prodávat.. hlavně výrobky pro miminka, hnízdečka a zavinovačky a tak 🙂